Прв братучед од чичко на Ариф. Ариф како дисидент бил во ситуација како Осман, да го убие брат му на “овој заканувачот“ затоа што тој го убил најдобриот другар на Ариф. Ариф го осветил другар му и си го убил братучедот од чичко (брат на заканувачов). Заради тоа Ариф бил во затвор 15 години. Додека бил во затвор ја снемало жена му на Ариф која била бремена. Ариф излегол од затвор ама никогаш не ја пронашол, ниту пак нешто дознал за жената. Ама испадна дека “овај заканувачов“ја имал жена му додека се породила и најверојатно откога се породила ја убил и го одгледал неговото дете,кое во минатата епизода го уби пред очите на Ариф....итн...итн... Ке имаат уште многу проблеми до крај со ова ѓубре.
http://www.youtube.com/watch?v=m9pZgz5e3g0 kako da ne e istata karolin od serijata,vo edna emisija gostuva karolin
Шознам, мене баш ми личи. Нормално друг стил на облекување и фризура се` тоа си го прави своето, но специфична фаца има и многу ми е лесно да ја познаам.
da ista e na izgled ama tuka mi e fina nekako nezna,dobra ,a ulogata vo filmot mi dava slika na vamp devojka,grebatorka,sponzorusa
колку трогателна беше денешната епизода само што не заплакав каков идиот е оној турул, уффф неможам да го гледам, едвај чекам да дојдат епизодите кога мете ќе го тепа, со гоолем мерак ке гледам
Емотивна епизода.Барем мене ми предизвика емоции,не знам сите тие погледи,збогувања и моменти,успорени снимки..се на се,навистина емотивно.Мило ми е што во овие епизоди повеќе се сеќаваат на Ајлин.Уживам додека ја следам серијава.
Уште колку епизоди има до крајов на серијава? Третава сезона ја запоставив, немам време редовно да ја следам. Според мене оваа серија и кога лисјата паѓаат се едни од најдобрите, реалистични и интересни. Серии според вистински животни случувања.
Значи вчера изгледав на натабану можда едно 7-8 епизоди,и се пукнав од плачење какви емотивни епизоди доаѓаат,посебно колку ми беше одвратен оној тургул,ми се гадеше што им правеше на мете и на ариф и џемиле..
Што κе му пρави туρгул на мете во следната епизода/ И што и κажа аρиф на џемиле јас ништо не сфатив.. ај нρκој ннеκа ми одговоти под итно ве молам..
Spoiler И кажа дека всушност тоа е дното на човештвото,а тургул ке го тепа мете,ке се иживува врз него,ке го малтретира бездушно,но на крај тургул ке го разоткријат а мете ке се поремети психички.
A, Mete zasekogas kje bide psihicki poremeten? I ako moze nekoja u spoiler da raskaze so kje se sluci ponatamu I uste kolku epizodi Mete ke bide u zatvor?