За страсните гледачи на Бурни времиња, еве линк на кој може да ги гледате епизодите однапред Спојлер http://www.navidiku.rs/video/kako-vreme-prolazi/page/16/sortby/ordering
Зехра ми е едно прекрасно, чувствително и воспитано дете. Дури мислам дека за нејзини години, го претерале малку карактерот на ликот.
леее серијава колку стана искомплексирана првата сезона беше одлична и ја гледав сеа стигнаа до 3то колено ништо не разбирам ај и да одморам малце од нив не ми е потребна
Јас колку што прочитав погоре. Спојлер Мете и Ајча ќе бидат заедно. А,уште колку епизоди ќе го мачат Ариф? И кога ќе умре ова говедото Тугрул?
Уште неколку епизоди, а ќе биде ослободен благодарение на Мете, киднапирајќи го Тугрул, а Ѓозге ќе пука во него, Берин и Хакан ќе бидат заедно, Ајча ќе запише музички факултет и се договори со Мете да се венчаат кога ќе заврши. Каролин ќе го ограби Ибо и ќе отпатува далеку и детето ќе си го остави...... Сите епизоди од сите серии ги има на www.serije.biz, со српско-хрватски превод.
Јас го изгледав на линкот што го имате ставено овде....и таман се откажав да го гледам поради грозоморните сцени што им ги прави оној одвратен Тургу, ама кога видов што ќе се случува понатаму и како Мете ќе му се реваншира решив да продолжам да го гледам....а најинтересно ќе биде со онаа Месуде и нејзиниот сакан маж....леле леле циркуз жив што ќе ги снајде.... е тоа е тоа поентата во животот КАКО ТИ НА ЛУЃЕТО ТАКА И ТИЕ НА ТЕБЕ...СЕ СЕ ВРАЌА