Спојлер не нема да умре сега Мете ќе му се осветува и ќе го смести во истата ќелија каде што го измачуваше него и Ариф, интересно ќе биде
Спојлер Абе џабе ке го смести кога нема да го тепа како тој што го тепаше него..Само ке го држи врзан и ништо нема да му прави..Јас да сум абе крв ке плука..Ептен ја запустија серијата од фамилијарна ја претворија во никаква..Добро е што барем ќе има убав крај..Кефот ми се направи кога го убија Тургу
На рекламата за денешната епизода покажаа дека луѓето на Тугру имаа земено некоја женска и на главата и ставиле вреќа. Дали е тоа Ајча или не??? Дали ако е некоја обична девојка сакаат на тој начин да го измамат Мете да им го пушти Тугру??? Ве молам пишете многу ме интересира што ќе се случи
Спојлер Ќе биде во болница и ќе и треба крв и Зија ќе и даде крв. Всушност Зија ќе и каже на Дениз дека Бахар е бремена.
Завршувааа,гледав на јутуб цела последна епизода.Ариф ќе се врати дома,нема да го убијат....А оние гласините дека Али ќе се врател,незз дали е точно.
Ajде нека заврши речиси 2 цели години ги гледаме,уште 4 епизоди :/ Леле колку беше само сладок малиот Осман душа... I love him
Овој Осман бетер од Шевкет од Лисјата. Шевкет барем двапати си лежеше затвор (или еднаш беше не се сеќавам). Овој ѓоамити принцеза во стаклено ѕвоно го чуваа. Најлесно си помина.