Nekoja da spodeli iskustvo so Queen, Kokev i Kadriu od poskoro? Kako ste zadovolni so kvalitet, usluga, ceni? Kako se dvizat cenite kaj niv? Za Lebed gledam mnogu pozitivni iskustva, no od slikite nekako ne mi fati nisto oko i mi e strav dali ke mozat da mi go napravat ist kako sto sakam...
Можеби не е за овде прашањето ама некоја ако знае каде откупуваат венчаници во мк, навистина немам кај да ја чувам.
И јас така одлучив, ќе шијам во Лебед. Тоа се цените, според мене многу фер и коректни, па со среќа нека ни е, после ќе делиме совети
Сега го видов ова мислење, мене ми се над износ што го имам спремно за венчаница бутициве. Queen не се по мој вкус. Кокев ми се убави модели, но поскапи. Кадриу не ми фатиле око, не ни погледнав. Јас имам голем број препораки за Лебед, блиски што шиеле венчаници, имам доверба, а и нема назад
Девојки, доколку некојa бара, изнајмувам венчаница број 36/38, едноставен тесен крој, сирена стил со отворен грб. Доколку некоја е заинтересирана, со задоволство ќе испратам слики! Cheers!
Доста позитивни коментари за Лебед но и мене ништо не ми фати око од сликите,а има огромна разлика во цените.
Мила Кадриу и Зиане Бакиу имаат модели по мој вкус.Во септември е свадбата сеуште немам одлучено каде ќе го шијам,но вака што читам по форуми има доста задоволни девојки
Фустаните ги шијат, тоа што го имате замислено ќе го добиете. Зошто да купувате веќе сошиена венчаница од излог 5 пати пробана. Лебед прекорект и, тоа што ќе покажете на слика тоа добивате. Сите пофалби, јас сум кај нив
Дали некој може да каже искуство за Fairytale Скопје? Промовираат дека носат од Pronovias, меѓутоа проверив не се официјални претставници и искрено сумливи ми се. Нормално, си закажуваш термин и тоа само за РАЗГЛЕДУВАЊЕ на целата колекција, а ако сакаш да пробаш се плаќа 2000 ден ♀️ Wtf