Здраво каде можам да најдам венчаница ама сатен да нема бисери циркпни чипки триста чуда него баш онака едноставна горниот дел да е корсет надоле пуштено
Го гледав на некоја инста страна од бутициве во Белград. Нешто Madame, така беше. И Housewives. Доста познати бутици за венчаници се таму.
Zdravo devojki... Me interesira dali nekoja od vas ili nekoja vasa poznanicka ima iskustvo so Atelje Kocareva, kako izrabotuva, kako se cenite?
https://www.facebook.com/1000666984...4DibbiCajrKVwDuCgbo6Mhpi81el/?mibextid=q5o4bk, Има некои модели кои што се така интересни.
Девојки, продавам/изнајмувам краток фустан- венчаница. Купена во Букурешт,Романија од дизајнерката Ana Radu. Носена на забава неколку часа со направено хемиско! За други информации слободно пишете ми. Цена поволна
Поздрав Кажете ми каде во Мк, поточно Битола, Прилеп, Охрид, Струга па и Дебар нека е , можам да најдам вакви или слични модели? За месец дена ќе дојдам во Мк, па да знам каде да барам. *Првиот е од Pronovias. Би шиела, ама на кратко ќе дојдам Мк, па ќе немам време за проби и слично.
Дали некој знае каде има бели фустанчиња како само за регистрација? Ќе правиме многу мала прослава па не ми треба класичен невестински.