Zdravo na site, se prodava fustanot, zainteresiranite javete se na brojot https://reklama5.com/AdDetails/Index?ad=4841032
Zdravo sakam da prasam kakvi se cenite vo butikot za vencanici Zana? I dali ste zadovolni od fustanite kaj niv
Јас сеуште не сум невеста ама уште од сега имам решено дека венчаницата ќе ми биде од кај нив. Другарка кога спремаше свадба ја шиеше во Жана и цело време одев со неа. Не можам да ти опишам колку се љубезни, каква атмосфера има кај нив. Голема предност е што има доста избор на готови венчаници па можеш да си пробаш и да направиш комбинација од повеќе што ти се допаѓаат. За се ќе ти излезат во пресрет, даваат совети што ќе ти стои, што не. Едноставно немам никаква замерка. И со цени се океј, не забегуваат.
Другарка ми венчаницата ја плати до 750 евра максимум. Широка со доста богат корсет беше (кристали, чипка, бисери) а долниот дел тул.
Zdravo Da mi predlozite sminkeri i frizerski saloni vo okolinata na Gevgelija i Strumica. Dokolku imate i dobro iskustvo (nevestinski paket zaedno i so ceni kako e) Super bi bilo da sorabotuvaat zaedno , da se na isto mesto. Blagodaram odnapred
Во потрага сум за венчаница за свадба во Јуни. Не живеам во Мк и тоа што го барам тука можам да го земам за 2000 евра. Ај кажете ми како се движат цените во Мк моментално и дали се исплаќа да си идам за ден-два специјално за фустанот само? Не сакам шиење, барам нешто што може со една проба да се земе. Да си доаѓам до Ск или сепак да земам од тука? Ќе најдам нешто под 1000 евра од овој стил?
Еве нешто слично, можеш да им пишеш за цена, чисто да имаш во предвид како се движи цената на овој модел
Фала ти, се договорив веќе со шивачка ќе ми го шие овој Уште да ми кажете како се движат цените и дали ќе има избор материјали за него? Конкретно за Бит Пазар прашувам. Колку би ме коштал материјалот?
Здраво на сите. Мене ми треба да најдам готова венчаница, едноставна, со цена до 200€. Кажете ми дали е возможно да се најде? Ми одговара да е и од некоја online продавница.
Девојки, дали кога сте барале венчаница сте приметиле фустанчиња невестински за деца во бутикот и каде? Не ги знам бутиците, само мавровка бев и немаше
Здраво на сите. Како се движат од прилика цените на венчаници по бутици? Немам сѐ уште почнато со разгледување, а се двоумам дали да шијам или да купувам па да знам што би било поевтино.