Минатата година најевтината венчаница од пред неколку сезони и беше 750е. Убавите и беа околу 900-1000е. Јас не купив од таму ама најубави модели и најголем избор имаше кај Жана.
Jas se odlucuv posle tolku hledanje za kaj sonja i marija, si ima nekoja magija prviot fustan shto ke ti se dopadne gledav i drugi no nikoj ne e ubav kako prviot shto mi se dopadna
@дипломска @LovelyGirl3 @Malesia Зависи каков модел изгледа, јас се изненадив од коментариве бидејќи пробував во Жана во февруари и сите што ги пробав беа 750 евра.
Колкав процент од платата или која сума мислите дека е во ред за венчаница? Венчаницата што ми се допаѓа е 1000 евра, не знам дали да си го правам ќефот или цената е надвор од умот?
Би сакала да го искажам моето мислење за atelier_lence во Куманово. Коректни се во однос на комуникација и девојчето што работи таму максимално се труди да помогне. Е сега, блиска пријателка купи од кај нив фустан. Фустанот уште на првото носење (по помалку од 1 час носење) се отпара и тоа на ептен видливо место. Од нивна страна добивме само коментар дека станува збор за наше невнимание при облекувањето и како баш во тој дел кој воедно не беше ни сошиен туку ЗАЛЕПЕН со лепак сме требале да бидеме максимално внимателни бидејќи станува збор за нежна изработка Имаат повеќе модели и на фустани и на венчаници, но не очекувајте голем квалитет.