Дали знаете од каде може да се купи одма венчаница со корекција ако треба? Може во Скопје а и Солун ако знаете продавници?
Здраво! Изнајмувам/продавам венчаница. Принцеза крој, одговара на С/М. Со корпа + круна + вел. Се врзува отпозади. Цена за продажба со круна = 400€( има простор за договор ) За изнајмување - 150€ Ја добивате чиста од хемиско испрана.
Продавам венчаница тесен модел, со направено хемиско. S/M број купена од кај Жана. Цена 600е (цената не е фиксна, може да се договориме)
Jas imam da ponudam dve prekransi vencanici za pokrupni devojki. Iznajmuvanje ili kupuvanje. Sekoja zena zasluzuva da bleska
Zdravo Me interesira kade vo Skopje moze da odam da probuvam vencanici. Neshto slushnav deka vo nekoi treba da platish samo za probata. Kako i da e kade bi mi preporacale da gledam vencanici? Fala mnogu
Жана Соња и Марија Коцарева (тука можеш да пробаш 3 венчаници без плаќање, ако сакаш повеќе се плаќа ама не знам точно колку) Жан Мари House of white
Здраво каде да најдам обичен бел фустан за регистрација? Важно ми е да има достава до дома.. благодарам