Секако, чим биде готова венчаницата веднаш споделувам слика, па нека оценат самите дали е супер сработено или не ... сепак топло им препорачувам на идните невести да го посетат ова ателје нема да згрешат во секој случај.
Иако ги исчитав коментарите, сакав да прашам некој дали има скоро искуство со "Среќен ден" во Мавровка? Ми оставија многу убав впечаток, дека се сигурни во тоа што го работат и девојката ми влеа доверба дека разбира што сакам. Ќе шијам тесен фустан, поголемиот дел чипка...
И јас се мислам за Тина. Направив уште една тура во Мавровка, бев кај Јасмина, кај Филка и кај ТИна. Се гледа дека сите 3 си ја знаат работата и се ептен искусни. Тина имаше фустан најблиску до тоа што јас имам замислено, па сега накај неа ме влече да резервирам
Мене ми даде супер нормална цена, ми рече дека ако сакам вел имам гратис од неа, такво за во црква да се прекријам и нешто за во коса декорација од чипката, се ќе ми биде вклучено во цената.
Е тоа за покривање во црква мене ми го наплати мислам јас си барав посебно да ми шие, а од неа зедов перниче за бурмите, тоа за во коса и ташничка....
ааа епа може грешно сум разбрала дека е гратис. А значи и перниче може и ташничка она да сошие. супер што ми кажа, бар да не барам на други места
Епа јас кога правев таа ми кажа дека ми следуваат три работи во цената со враќање нормално, а останатото си го доплаќаш ако сакаш. Барем тогаш така беше а сега можда поише дава шо знам
Мене не ми oстaвијa тoлку дoбaр впечaтoк, бидејки не гo сaкaм делoт дa се дoгoвoриме декa ке шиеш тукa пa мoже дa прoбaш се штo сaкaш инaку не. Не гo рaзбирaм тaквиoт пристaп кaкo услoвувaње дoaѓa... aмa сепaк се е личнo искуствo и мoже кoн тебе не пристaпиле нa тaкoв нaчин
Eden kup ima vo MAvrovka...Najubavo e sama da si pojdes vo nekolku i da vidis kako ke ti deluvaat tebe. Jas bi ti gi preporacala Vencanici Tina i Sreken Den
Баш напротив, тие беа првите што ми дозволија да пробам, т.е. они ми рекоа да пробам без да ги прашам. Дури и пред да си одам ми дадоа совет каков фустан да правам (онаков каков што сакам, да не отстапувам од тоа) без разлика каде ќе го правам... Сепак, јас се одлучив на друго место. Ти благодарам на одговорот
Не сум правела свадба ама две другарки правеа фустани во Среќен ден,и искрено преубаво им ги направија,на првата и единствена проба им беа супер без никакви корекции и грешки,ич да не се мислиш.Ептен убаво работат жените
Od sekade kaj sto vlegov vo Mavrovka, vo Srekjen den bea najljubezni, mi go pogodija vkusot, stilo, toa sto go baram I toa sto mi prilega na teloto. Ne zakazav kaj niv, seuste ne sum odlicila no nekako me vlece nakaj niv. Na site dr mesta jas edno im kazuvam oni sosem dr I vikam nekjam takov model ona me ubeduva deka koga ke se skratel korsetot ke bilo porazlicno ok moze ke e porazlicno samo sto ne mi se dopagja. Fala za mislenjeto
Јас бев пред месец дена, чисто информативно, и не сум задоволна, прво од односот на ми се чини газдарицата, беше надмена, кога реков дека цените не ми одговараат (450-500-550 е) дека сум за нешто поефтино, ме нападна какви материјали имала, рачнo се работеле корсетите, беше баш напорна и се налути. Искрено имаше два-три нови модели, убави нема збор, и десетина потемнети модели на закачалка... бев, видов, не би се вратила!