Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Бутици во Битола

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Svetulkaaaaaa, 5 април 2016.

1. ivanchos

ivanchos Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2015
    Пораки:
    919
    Допаѓања:
    18.530
    Каде да барам искинати фармерки но со висок струк да бидат?

2. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.618
    LC Waikiki :) И во новиот пазар има еден куп по 500,600 денари се најскапите :).

На ivanchos му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Quincy

Quincy Популарен член

Се зачлени на:
    1 април 2015
    Пораки:
    468
    Допаѓања:
    8.008
    Кај ви се наоѓа овој пазар? Овој кај што е кај Кам? :)

На ivanchos му/ѝ се допаѓа ова.
  4. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.618
    Кам има и во двата пазари. Јас зборам за горе тој што е, спроти Веро :)

На Quincy му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Едно Чупе

Едно Чупе Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2015
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    1.068
    Женски Тера Нова го затворија или преместен е негде?

6. christinnn

christinnn Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2014
    Пораки:
    2.739
    Допаѓања:
    21.391
    Затворен е.Неколку месеци немаше воопшто избор на алишта, се беше на распродажба и на крај се затвори.

На Hristov му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Едно Чупе

Едно Чупе Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2015
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    1.068
    :( Жалосно еден реномиран бутик да не можи да опстои во Битола до кај стигнавме :headbang:

На Quincy и P.S.love им се допаѓа ова.
  8. P.S.love

P.S.love Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    1.054
    Допаѓања:
    9.154
    И Теранова и Принцип и Хепенинг.....|( Катастрофа! Ај да гледам на посветлата страна-помалку пари ќе трошам:D(ако се лажиме). Принцип,знам заради високата кирија,ама за ТРН ми е ептен чудно:?:
    Се' кладилници и казина:headbang:

На Hristov, Quincy, Adi888 и 4 други им се допаѓа ова.
  9. Едно Чупе

Едно Чупе Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2015
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    1.068
    Мислам дека шема стана ЛЦ Ваикики а не дека е поевтино таму истата шема ја работат прво држат цена потоа попуст. Ете Принцип спрема Тера Нова и ЛЦ Ваикики држеше пониски цени па не опстои.А Тера нова стар бренд на многу подобра локација а Ваикики за кратко време е тоа што беше Тера Нова на времето.Ама не ме чуди шема си е шема кај нас :lol: или сите купуваат или никој :D

На Hristov и P.S.love им се допаѓа ова.
  10. P.S.love

P.S.love Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    1.054
    Допаѓања:
    9.154
    Јас изгледа сум единствената шо нема купено нешто од Ваикики.:P Ретко нешто да ми се бендиса,ама па, не вредат за цената.За една обична блуза 800 ден.-НЕ!
    Вчера баш влегов,едни балетанки ми се бендисаа,ама немаше број :(

11. Едно Чупе

Едно Чупе Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2015
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    1.068
    Јас само чорапчиња за синко имам купено дента пред да се породам го отвараа Ваикики и за оваа сезона уште еднаш друго ништо. Ама со исклучоци ретки ко нас повеќето ги гледам со такви кеси низ корзо а за крштевката за син ми сите алишта што ги доби беа од таму пошто беа спаковани во специјална кеса за подарок со логото нивно. А саботата игла немало кај да фрлиш 8мо мартовски попуст имало ама пошто со количка бев сама излезена не влегов ете на се мислеле и лифт и ти реков ми рече а немат помислено дека мајка со количка без помош за кревање треба да влези внатре.Ко ги купвав вторите чорапчиња со мм бев и одвај ја качивме количката стрмни и тесни шо се скалите и уште еднаш не ни текна.Најмногу ради тоа не влегувам така да не знам ни шо се нуди освен тоа шо е на излог :)

12. P.S.love

P.S.love Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    1.054
    Допаѓања:
    9.154
    @Едно Чупе Да,штета што не размислиле за скалите.Инаку,вчера редици се чекаа на каса дека има 20% попуст ,а и во гардеробите гужви,така да,не ни помислив да пробам нешто.Само разгледав и заминав во тој бутикот наспроти Ваикики,ама и таму гужви бре:o а,има убај и ефтини работи.

На Едно Чупе му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Едно Чупе

Едно Чупе Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2015
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    1.068
    Пијетро или Паоло Бочели? Јас од Пијетро имам балетанки и чизми купено чизмите на попуст 900ден ги зедов пред 2 год и маста му ја извадов квалитетни се балетанките не се сеќавам ама ги земав наврат на нос 2 сезоно се носени оваа 3та ќе му биди а како нови се така да нема да згрешиш :)

14. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.423
    Допаѓања:
    38.405
    @Едно Чупе ние со количката се качуваме во лифтот за на вториот спрат во ваикики. Или мислиш на тие скали надвор? :lol:

15. P.S.love

P.S.love Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    1.054
    Допаѓања:
    9.154
    Не:) Тој бутикот за облека кај шо пиши- Супер цени-
    Од Пијетро и јас си имам земено и чевли и балетанки,имаат избор.А,во Бочели,уште поубави има:inlove: ко ќе има попуст,се исплаќа(y)

На Едно Чупе му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Едно Чупе

Едно Чупе Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2015
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    1.068
    @kristina.k за од надвор мислам после лесно е со лифтот барем една трака за колички да имаше да не се мачиме :D btw hi again :D

На kristina.k му/ѝ се допаѓа ова.
  17. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.784
    Допаѓања:
    325.090
    Waikiki имаат сто пати подобар квалитет и памук отколку прочуената Теранова.Башка што последниве сезони Теранова ептен тинејџ колекции вади.Се што имам летно купено од таму е рамно на крпа.Од Ваикики им е скоро целата облека на децата,избор голем,и за таа цена ок добар квалитет.

На Hristov и Едно Чупе им се допаѓа ова.
  18. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.423
    Допаѓања:
    38.405
    @Едно Чупе :hai:
    Кога сме на темата, од каде купуваш убави квалитетни чевлиња или патики за малиот? Како да нема избор некако низ Бт за такви работи, повеќе за облека.

19. christinnn

christinnn Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2014
    Пораки:
    2.739
    Допаѓања:
    21.391
    Леле па јас ич не сум задоволна од Бочели.:^)
    Чизми 3000денари купени оваа сезона за 1 месец се одлепија цели кај ѓонот, исто како со уфо лепило да беа лепени.Животот ми се скрати, многу пари се.:|Добро беше што ја примија поплаката, и можев нови да си земам со моја доплата.
    Исто и на другарка вака по 1 месец/2 носење му зинаја цели кај ѓонот, нејзините ги однесоа на лепење па еве добри се(сега за сега).
    Кога сме кај ваикики, тој ми е еден од бутиците кој константно го заобиколувам.Не ми е јасно само како има толку гужва, едно нешто ми се нема бендисано од таму.Па за цените и да не прајме муабет.:fubar:
    Исто и хепенинг, јас не знам што се замислуваа газдите со оние цени, една обична блуза 2000, јас не знам досега како успеа да опстои, типував дека уште од многу порано ќе го затвореа.
    Принцип исто, стандард ништо не ми се бендисваше.Си купував стално како помала уште Фиори ко се викаше, после тоа ништо.
    А за теранова, истите алишта, се исто цело време.Ништо ново а цените исти.немаше допирна точка со теранова во ск што е.
    И тоа, е, кога ќе видиш асолен бутик немаме во Битолава наша.:tmi:

20. Едно Чупе

Едно Чупе Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2015
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    1.068
    @kristina.k првите чевлиња и патичиња ортопедски му ги купив од Благоберти 1400ден ми се чини а чизмињата од Кеги шуз 1500ден. Се му се погоди до сега. А сега дознав дека во Мега Спорт на ќошот до Престиж мислам така се вика имало и детски не многу скапи во однос на Цицибан и Интерспорт ама немам проверено.За чизмињата ме упатија и во Фабиани ама не ми се допаднаа моделот како за поголем голомазни беа ако му чинеа.

@christinnn јас стално прво во Пјетро влегувам и ако сум за купување стално таму е тоа шо го барам по цена шо ми пасова така да во Паоло Б немам ни стигнато да влезам ама изгледа не сум згрешила по твоето искуство.Хепенинг опстојуваше дури опстојуваше Родон а Родон сега е пред затворање така да само започнаа со бутикот.

@P.S.love мислам дека за Урбан Шоп кажуваш јас едно време од таму се облекував ама му се налутив дека не ме примија за продавачка :rofl: и немам влезено од тогаш.

Последна измена: 6 март 2017
    На kristina.k му/ѝ се допаѓа ова.