@Едно Чупе Не Урбан шоп,тој пред него баш наспроти Ваикики.Не знам како се вика А и во У.ш. се наоѓаат интересни работи понекогаш.Хаха одмазда ти, одма,се знај кај нас како е,со врски @christinnn хм...немав слушнато некој да се пожали,ама треба внимавање. 3000 денари,многу се за неквалитет. А,за бутици,има,ама се испозанесени со цените небаре на 5тата авенија ццц
Ајде ние на еден колективен шопинг да одиме @YoungandBeautiful наспроти Ваикики.Јас од мое искуство да си кажам-Се наоѓаат интересни работи-кошули по 300-400 ден.,блузи,маички,џемпери 2 си купив по 400 ден.,фустанчиња има... @Едно Чупе sorry шо се вмешав во одговорот П.С. ве напуштам,толку за вечерва.Добра нок чупиња
@P.S.love убо си кажа не се секирај емоците беа дека ако чита газдата не бев јас знајш надежта последна умира...прво чоекот ахаха ама до тогаш не купвам од таму во знак на мирен протест Добра ноќ @YoungandBeautiful меѓу донер и треф имаше убави работи и квалитетни по евтини цени ама 2 год немам влезено во знак на мирен протест ахахах и пак реклама му правам
Јас не сум од Бт ама често доаѓам и гледам интересна облека во Вип бутикот, од Зара кај пазарот еднаш фармерки имам купено а од Ваикики балетанки, патики многу ефтини некои такви работи. Облека ретко ме има бендисано.
Женски вакви фармерки каде можам да најдам? Да не бидат залепени за телоти и да бидат како ,, искинати'' ?
Има бутик што се вика Зара, а со кое право го имаат името клаено незнам. Ама не е "вистинскиот" Зара.
Па тоа де...претпоставував дека е некој си квази бутик со исто име само.Ама ме зачуди погоре членката кога ми потврди дека има