Па сега се појавил и кој знае кога нареден пат, мора да го искористат Еј ова со машките членови не ти требаше
Од кога постои форумот не ги отвара пораките, за кога ќе се прави миграција на серверот да прикачи screen shot со илјадниците пораки... За ние да мислиме дека од еден ден му се тие пораки... Шта је народе? Не сте добиле ниедна порака со недели?
Мене ми е поверојатно дека ги отворил претходно, ама за ваков специјален, скоро празничен момент (и слика ) сите ги означил ко непрочитани. Невиден чаламџија Михајло наш.
zosto od mobilniov ne mi go otvara forumov mi pisuva;problem so konekcijata. ne moze da se vospostavi bezbedna konekcija ???
Зашто Abeja и Mihajlo се еден чоек со два-три профила, вие тоа не го знаевте, се досега, сеа не откривте и ќе мораме да го мењаме админот Михајло со третиот инкогнито профил. Без врска е тоа корегираното со црвени букви, ако веќе се коригира, треба да стои - преселба, селидба. Ама зашто преселба коа може мигрејшн Мислам дека темава треба да биде затворена, имало преселба, се завршило и толку.
Е да бе ... Има да стои темава уште долго. За фалба не за друго Јас не сфатив зошто овој податок за преминување на нов сервер беше од животно значење за нас Не не прашаа дали сакаме. Не ни кажаа да се дотераме пред тргање Кога се пишува од телефон смајлињата не се бришат, а мене тоа ми беше најважно
@sanjaeva Од стариот телефон и јас имав мака со бришењето смајлиња. Ама единствена финта што ја открив за бришење е со cut на смајлито.
Ма не ни дозволија ни куферите да ги спакуваме, известувањето беше само оти тргнуваме упс мигрираме. Барем кажете на југот ли сме некаде, во тие потоплите краишта.