Моите си беа нормални, таман се.. еднаш се сеќавам на една ограда кога се префрлував удрив точно меѓу нив и десната ми отече, од тогаш таа е поголема :/ и ужасно ми е кога ги гледам така ..
ау и јас го имам истиот проблем и многу се срамам од нив ептен ми е грдо и многу пати сум размислувала за да ги смалам со операција само незнам кај би го направила тоа и колку пари е..... ако некоја од вас знае или има направено таква операција нека пиши...поззз
Да пукнеш ме насмеа до солзи . Ете ти деформација. Па не ги гледај ти, остави друг да ги гледа па ако му смета ќе се бара чаре
е ај де и јас не сакам да си набивам комплекси ама кога ги мразам и кога ми е срам да се соблечам пред дечкото поради нив што да правам, а камо ли да му дозволам да ме лиже таму доле ...леле ќе пукнам од срам .. многу се грди ..како гаќи обесени на некоја ограда...уффффф
Е мене десната ми е поголема од левата и подолга па што! не се замарам искрено,каква ме родила мајка ми таква сум најубава,па тој мојот на кој ќе му се соблечам у иднина нема да биде сигурно совршен!
Тој сигурно нема да ја проучува твојата анатомија и затоа не се замарај со тоа. А и кога ќе легнеш нема да ти бодат очи Абе и сите к *рци не се исти, утеши се па и ти
Женски муабети и не треба да се мешам ама сакам да ти кажам нешто . Ниедно машко што знам (а знам доста) ниту еден единствен пат не се замарал да гледа и студира и споредува вагинална анатомија а не пак усничките дали биле помали или поголеми. Машко сака да има каде да го стави и на двајцата да ви биде убаво а такви детали се за 99% машки шпанско село, мислам на големина на усничките. Така да освен ако не почнеш да му се туфкаш на дечко ти тој никогаш ни на крај памет не би му текнало на тоа да мисли . Не си прави комплекс од ништо, сосема е непотребно .
Офф топик - Ме пресмеа името на темава -Уснички Ами некои што имаат рилки,а не уснички кај да пшишуваат Браво за ИксМен ,кој секогаш знае да ги уништи женските комплекси во вистинското време Он топик - Моите се нормални,многу розовки и меки...И уснички се ,не се рилки
Jас па скоро од другари чув сосема поинаков муабет и еве дојдов да кажам. Друштво бевме, малце поише алкохол и машкиве почнаа да се опуштаат и свашта да дрдорат. Еден сељак многу сурово се исмеваше за некоја девојка со која идел летово со усни као... ај да не кажам поарно... и овие другиве скотови се надоврзаа со муабети као ти ебам гнасно е тоа бе, сакам коа ќе видам доле незнам шо каква да била ваква да била онаква да била. И да, типов као и раскинал ради тоа. Битно сите девојчиња заќутевме слушајки им го муабетов и цело време се смееја на глас и мислам дека во моментот го замрзевме цел машки свет.
Ептен си покажаа колку се неиживеани. Сите до еден. А тој СЕЉАКОТ ми се свиѓаше и ковав планови како да му се пикнам под кожа. Али после ова... што подалеку од такво створење тоа подобро.
Сите си ги имаме некакви, не треба да се замара човек со тоа какви се - затоа што што и да правиме, нема никако да си помогнеме или пак нешто да смениме (не верувам дека некоја би инвестирала време и пари во пластична операција). Мажите ги забележуваат, не би рекла дека не особено при орален секс нема шанси да не забележи какви се, но да се окупирани со нив, освен ако не им се фетиш - не се. Не е дека ќе ти рече - еј многу ти се големи а мама рече таква за жена да не земам Инаку анатомија и глупости, ај да не навлегувам у детали али интересна студија прочитав зошто некои девојки ги имаат поголеми а некои помали, ама ваљда ви е веќе јасно за што зборувам. А за коментариве, не знам што да кажам, глупаво е што си коментирале така во твое присуство. Тоа зборува многу за дечките. Култура и почит, на нивоУ. А вака на само нека си коментираат што сакаат. И ние си коментираме облици и големини на лепотаните нивни па што
И јас порано мислев дека ми се поголеми, ама кога сфатив дека мажите уживаат да лижат такви, ич не се секирам. Не се занесувајте, тие на порничите се оперирани, исечени им се. И мислите убаво е доле да нема ништо. Мажите, бре, сакаат да биде како цвет, да се отвори, да има со што да игра со јазикот, а не безвезе да млата. Не се замарајте, сакајте се. А тие што коментирале се неизживеани, п...а со очи не виделе сто посто.
Ја уствари... веќе спомнав на темава, воопшто немам уснички, неразвиена сум сосема и не изгледа воопшто природно. Јас па патам од обратниот проблем. Тие што имаат не ги сакаат, тие што ги немаат ги сакаат... женска класика. Спојлер Кај мене директно има вагинален отвор и еден едвај забележлив клиторис Можеби тоа на она сељачиштено и ќе му се свиѓа, а можда па и со мене уште повеќе ќе се исмева. Како и да е, ма каков и да е случајот, несакам со такви дегени кои исмеваат девојки да си имам работа.
Герберче, некој има, некој нема. Ама верувај, тоа нема врска со возбудата, со уживањето. А кога некој маж те посакува, тој сака да те има целата, каква и да си, да те поседува, да го осетиш и нема да мисли на тоа. Ти мислиш на тоа, не се оптоварувај. Секогаш сакај се, а ако некој невкусно ти искоментира, одма откачувај, не ти треба некој без осет што ќе ти коментира она што ти го дала природата, туку некој што ќе те сака. Поз!
Од мажите искрено незнам што се може да се очекува но ова е претеризам знам дека коментираат ама у писуство на женски особи барем можат да не го прават тоа!!! да не сум ОФФ моите се нормал Спојлер а кој е критериумот за нормал незнам - ни големи ни мали според тоа што сум го видела по онија филмови
море само селјаците барат мали големи тцтц кога се спушташ долу да лижеш или за секс па повеќе ќе гледам дали е вкусно или не а не дали се мали или не па ако се големи поголемо задоволство нема лошо таму ништо затоа девојки уживајте и ич не се скирајте