1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вагинални уснички

Дискусија во 'Секс' започната од black-i, 5 јуни 2010.

1. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    655
    Моите се средни . Нема врска какви се според големината :^) Ако се срамите , нема да им ги покажувате на цел свет па за да се срамите .

2. unknown-lady

unknown-lady Активен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    моите мали усни мислам дека се така... големки. нормално ли е?

3. theboy

theboy Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    32

не се секирај ако мислиш за мажите дали им е важно дали се мали или големи мислм дека тоа нема да има проблем мене не ми ае вашно дали мојата девојка ке биде со големи или мали усни најбитно е да сме здрави и живи а со усните не се секирјате тоа е така од бога не и претставува никаква маана позз :)

4. ni.na

ni.na Популарен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.629
    Допаѓања:
    1.565
    знам дека може ќе звучи смешно ама прочитав дека со почесто самозадоволување од триењето доаѓало до растегнување на срамните усни, мене ми звучи глупаво па ако некој знае за нешто вакво би го молела да ми каже дали е точно :D

На Lolo5 и Sunnny им се допаѓа ова.
  5. UnknownLadyDi

UnknownLadyDi Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2012
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    951
    и јас имам поголеми,баш е кул :D

На Petar80 и DeepRed им се допаѓа ова.
  6. Cloee

Cloee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    35
    Па како да знам која е нормална големина. |( Али и јас мислмам дека имам така поголемки.(дури мислам дека има и некоја мала разлика во големината помеѓу 2те) :$ Некако страм ми е ради тоа да идам на депилација и дома сама се бричам. :tmi:

7. DeepRed

DeepRed Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    9
    И јас незнам која е нормалната големина
    за мене можам да кажам дека излегуваат до еден сантим надвор и во еден период мислев дека тоа не е во ред и не ми изгледаше убаво. Ама искрено, како минува времето не се замарам воопшто за тоа и се повеќе ми се допаѓат како изгледат :D треба да се сакаме такви какви што сме

На Tinnka2 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. my.name.is-love

my.name.is-love Активен член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    20
    Леле луге, да ви кажам ме утешивте, јас цел живот имам комплекс поради оваа работа. Моите вагинални усни се големи и многу се срамам од тоа. Мислам дека никогаш во животот не сум била целосно опуштена за време на сексуалните односи, само поради оваа работа, а и самодовербата воопшто ми е многу мала кога се во прашање односите со мажите.
    Додека бев во брак, така и така, се навикнав пред сопругот, не се срамев до толку, а сега кога повторно сум слободна, коплексот се појавува пак.
    Она што најмногу ми смета е тоа што ми се познаваат преку облеката, јас сум многу слаба и кога и да облечам нешто тесно, тој дел се оцртува на облеката, а недај боже да сум во купачи или во долна облека... многу се срамам сеуште, ама кога ве читам вас свакам дека и не е некоја деформација, туку е горе-доле нормално, па ке се потрудам да се прифатам таква каква што сум.

На LoneWolfGuy и Petar80 им се допаѓа ова.
  9. American.Virgin

American.Virgin Активен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    20
    oo pa mene mi se sredni ! :D

10. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Ма нема врска тоа.. за џабе самите си ствараме непотребни комплекси, они не го ни приметуваат тоа :D
    Мене ми се.. што знам, нормални мислам, средни, онака..

11. luncika

luncika Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    171
    Моите се мали.Ама ептееееен мали, сепак мислам не треба за тоа да се грижиме.. какви сме,такви сме. :lol:

12. Liebe.Love

Liebe.Love Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2011
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    24
    Едната поголема другата помала срамна усна

Значи вака...пред некое време кога се туширав забележав дека едната срамна усна ми е поголема од другата. Не обрнав внимание првиот пат, но потоа почнав да размислувам...еднаш незнаејќи што да правам почнав да ја тегнам другата со намера дека ќе ја изедначам, ама тоа не се случи. Имам 15 години, фала богу до сега не сум раѓала, не сум нити сексуално активна..сачувај боже...дали треба во иднина да размислувам за операција? :( Ве молам ако има некое алтернативно решение, кажете..дали и вие го имате овој проблем, дали сте го имале... поздрав :)

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Едната поголема другата помала срамна усна

Не е никаков проблем ова. Немаш потреба ниту од операција ниту од ништо друго. Тоа е нормално и е сосема природно. Верувам дека кај никоја не се идентични и еднакви во милиметар :D Не грижи се, се е во ред.

14. decko31

decko31 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    12
    еве ви еден мој машки совет околу темава да не се замарате на која колкави исе
    усните од вагината машко како машко гледа само со побрзо даго пикни внатре ане гледа дали тисе големи усните или мали сум имал девојка со големи вагинални усни и искрајно дави казам дека повејке
    ме потикнуваше на задоволство како пенисто го прикриват за време на односот

шо да казам дамо простаци би ви нашле мана
    гордетесе со самите себе такви какви што ве создала природата
    и маското тело нее совршено некој со поголем некој со мал некој средна големина
    битно е да се има лјубов и желба за задоволство

поздр

На Lolo5, Flower.D и Liebe.Love им се допаѓа ова.
  15. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    потполно си во право дечко

16. Sandraprilep

Sandraprilep Активен член

Се зачлени на:
    2 септември 2012
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    2
    golemki taka ne znam koja e normalnata golemina ama po mer golemki se :$ :D

17. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    и мене како помала едната ми беше поголема од другата ама со тек на времето се изедначија
    пак малце се приметува дека е поголема ама мнг мала разлика е :)

18. flower18

flower18 Активен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    ve molam za pomos imav odnos so decko mi i potoa mi otekoa ucnickite moze da se kaze i celata vagina , potoa nemozev da si sednam normalno , sto mislite dali e normalno , mu se slucilo li na nekoj ? :| :?:

19. d.1990

d.1990 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2012
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    54
    Pomos

Imam 22 godini i imam problem
    do sega nemam otidano na genikolog :worried:
    usnite na matkata ednata mi e pogolema i nekako mi e poduvana dali toa e mnogu seriozono a nikako nemozam da soberam hrabrost da otidam strav mi e od rezultatite da ne e nesto seriozno ve molam pomognejte mi da znam dali e nesto seriozno ili ne!!!

20. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.462
    Допаѓања:
    48.334
    Pomos

усните на матката ? :^) :^)