Neznam? незнам каде да се обратам па еве овде , баш затоа што незнам ... зошто едната усна ми е поголема од другата и тоа многу поголема ?
О боже! Зар и ова е проблем?Добро,ако е така и тоа ви смета во сексуалниот живот (иако не гледам како и зошто?!) тогаш за девојките совет,најдете си нов дечко,за мажените жени најдете швалер.Ќе ви биде поефтино и помалку болно,отколку да правите вагинопластика.
Мене ми се прилично големки,ми излегуваат надвор.Е сега не интересира дали ова смета при депилација?Пошто до сега немам отидено на козметичар поради оваа причина,страв ми е да не ги "закачи"некако па да дојде до некој проблем знам дека изнатрескав глупости ама пусти страв...
Абе што ти еее, таман работа. Козметичарката којзнае што се` нема видено, плус секако дека ќе внимава.
девојки јас имам средни ни мали ни големи иначе извинете на фразава "дечковците вас ќе ве .... или ќе ви гледаат таму долу" кулирајте
Девојки и моите срамни усни се далеку поголеми од надворешните и чувствувам голем страв ,несигурност и голема не самодоверба да се соблечам пред мојот дечко,со што сме заедно веќе подолго време а и сме сексуално активни.Речиси секој пат се помалку му дозволувам да гледа таму доле.
Мене најголем комплекс ми е што имам голема вагина целата ми е ко потечена и многу ми се големи овие маливе усни ...кога ке видам мала и дури рамна ускладена со телото вагина по порничи и слики ми се плаче...ама дечко ми ме сака вака и не ми е гајле...иако и внатре ми е широка се срамам што пишувам вака ама пукнав...и хирурзи читав дали постојат да се намали некако, ама и пари многу треба за тоа..комплекс за цел живот ми е ова
И мене ми се поголемки и заради тоа не давам орално да ме задоволува Еднаш кога се спушти таму веднаш го повлеков нагоре
Ах леле што прават тие порничи и воопшто медиумите и веснициве, лугето мислат дека се е онака како што изгледа во порничите или списанијата.Во порничите на глумците им се огромни таков ли им е и на вашиот дечко? Мој совет ви е, доколку навистина тоа што го имате не ви се допага и ви преставува таков комплекс тогаш подобро одете оперирајте се и поправете го тоа, отколку цел живот да го влечете комплексот. Што се однесува до оние кои прашуваат дали е нормално ова или она најдобро е да појдат на лекар затоа што овде никој не може да им каже вака на невидено. Тенка е линијата помегу нешто што е нормално и нешто што е некаква девијација. Лугето обичбо се склони повеќе да веруваат на оние што ги тешат отколку да побараат вистински одговор на вистинско место.
Девојки искрено да ви кажам и моите се преголеми дури ми висат многу неубаво се чуствувам дури понекогаш разлмислувам за оперативен зафат за нивно средување
Девојки немојте толку многу да се грижите за големината на усните сепак тоа е природно и нормално различно кај секоја девојка. Треба да го прифатиме нашето тело баш такво какво што е
да во право си треба да си го сакаме но ајде утре со дечко ми кога ќе треба да бидам многу е непријатно..ко деформисани се немаат убава форма и се големи ...кој има нормални лесно е да каже
@DiamondGirll И моите усни не се со сјајна големина но сепак се навикнав да не ми смета тоа. Сепак ти најдобро си знаеш како треба твоите усни да изгледаат.
e moite ne se golemi..ne se ni epten mali..ama onaka taman.Sredna golemina. Povekje mali otkolku golemi I gi sakam onakvi kakvi shto se
Прво пластична операција на градите се праеше, после почнаа импланти во задник, во уста, корекција на ова на она...Ај да разберам. Ама корекција на срамните усни? Треба да земеме пример од машките, мислите и они вака се мислат и се искомплексирани поради сите несовршености на телото? Џабе си набиваме комплекси. Уживајте во себе си такви какви што се.