ziva imase vo toplomerot mislam taa sivata tecnost..znam ko mala me plasele ako so skrsam toplomerot zivata ke vlezela vo mene i ke sum umrela
Sovet od tebe ne pobara nikoj kolku sto mozes da vidis,za solenje pamet i jadenje gomna ova ne e mesto. Toj sto si ima maka i si pati od isti problem tuka spodeluva iskustvo
Еден другарски совет, престани да ја труеш темата. Милион пати цитираш со цел да исмееш и навредиш. Постојат испитувања за присуство на тешки метали во телото. Доколку имате високо количество на жива и во консултација со стручно лице, можете да спроведете детоксикација на организмот со медикаменти. Неодамна дознав за Хитозан капсулите а сега ги сретнав и како терапија при студија за детоксикација на организмот. Оној што има сличен проблем нека го симне пдф документот од следниот линк https://www.google.com/url?sa=t&sou...FjABegQIDxAB&usg=AOvVaw1ZdWYsKnlmqgD6PF80m8Wh Ако не му помогне ни терапија, негов избор е дали ќе бара човек кој вади жива. Јас не сум против. Порано магиите не можев да си ги објаснам "стручно", но по некои настани и еден тип на мерења почнав на тие работи да гледам како на проток на информации. Сеуште немам утврдено како, што, немам ниту време.
Еден другарски совет: Бајачи не вадат жива. Всушност никој не вади жива, или било кој друг тежок метал. Ако се затруеш, толку е. И не е иссмевање, туку совет.
Како тоа "ако се затруеш, толку е" ? Си кажувате работи од ракав. Сакаш да кажеш дека нема ни терапија? Прво викате како ќе влегла жива во организмот, па ако имало жива ќе бил мртов, па не можело да се извади жива, од кај знаел дека има жива итн. Сигурна сум дека не го ни прочита извештајот за детоксикација. И да не даде Господ да ти притреба да ти вадат жива тебе или на блиски. Попрво би отишла кај некој што вади жива отколку да гледаш близок твој кој се мачи и умира постепено во агонија.
Heavy Metal Poisoning Heavy Metal Poisoning Treatments and Home Care The main step is to stay away from whatever made you sick so you don’t make the problem worse. Your doctor can help you figure out how to protect yourself. Sometimes you might need to have your stomach pumped to get the metals out. If your poisoning is serious, one treatment option is chelation. You get drugs, usually through an IV needle, that go into your blood and “stick” to the heavy metals in your body. They then get flushed out with your pee. Chelation can be an important part of treatment. But the therapy can be dangerous, and it doesn’t work with all heavy metals. So doctors use it only if you have high levels of the metal and clear symptoms of poisoning.
Ако така жива се вадеше, тогаш амалгамските пломби ке немаа смисла оти 'јасновидецот' ке ја извадеше живата и од нив и ПУФсамо прав ќе останеше. Инаку жива во елементарна форма НЕМА во телото, таа се соединува со белковините и прави органски соединенија. Ако некој ве замајава со жива вадење,јас не би му ни влегла во 'ординацијата' зашто гарант нема добра циркулација на воздух внатре, и вие , а и тој, дишете испарувања ако случајно чува жива за да ве лаже. А...ве лаже секако. Ама имате право да верувате во што си сакате. Некои и во рамна Земја веруваат,па никому ништо
Imam tocno,i veruvam ,posto sum iskusil ne za drugo,ako ne veruvas ili nemas iskuseno idi vo druga tema,sto ke ti zadrzi vnimanie,nikoj tuka ne tera nikogo da veruva vo bilo sto
Magija so ziva e edno,ziva metal e sosema drugo,napeena ziva moze da e poopasna i od ispalen kursum,zosto medicinata ne ja prepoznava zivata vo magija ne bi znael,mozam samo da pretpostavuvam,inaku zivata moze da bide ispratena od edno mesto na zemjata na sosema drugo,od skopje mozes da ja ispratis i da vleze vo covek sto e vo germanija na primer,dovolno ti e samo datum na ragjanje. Ne barajte naucno dokazuvanje kako moze,nema naucna logika celata rabota,
Како пишувате вакви работи и сте толку сигурни во тоа што го зборите Пробувам се да разберам, ама жива во црна магија што патува неограничено бе