Kade e toj chovek da otidam jas vekje 4 meseci me machi neshto,dzabe idam po doktori se mi e okej mi vikaat a ja se osekjam mrtov bolen, ve molam kazhete mi kade da se obratam ne se izdrzhuva vekje ova
Kazhete nekoj odza za magii ili nekoja gatachka, ve molam pomognete vie sto ste se soocuvale so istiot problem ko i jas, ostajte broj od nekkja gatachka ili odza pls
Jas sum sam svoj psihijatar, nego dajbozhe da ga osekjash ova shto ja go osekjam 3 4 meseci, idam nonstop po doktori site mi vikaat okej si, a ja daleku od dobro sum, teshka vrtoglavica, zashamutenost, poremetena rabota na srceto, 2 pati se onesvestiv znachi strasno ii ja ne shm veruval u vakvi raboti prethodno no koga kje osetisb neshto na sopstvena kozha kje veruvash i te kako aa i sit na gladen ne veruva, na Bogojavlenie mj se javi deka mi e napraeno neshto ili imam zgazeno neshto, dzabe frlam pari za lekovi koa ne mi pominuva, reshenieto e kaj nekoj bajachi ili odzi, ako znaes pomogni a ne da kritikuvash nekoj shto veruva vo vakvi raboti
А ако ти треба операција ќе бидеш сам свој хирург? Инаку или не идеш на прав специјалист или не си ги погодил докторите.Не може со симптоми да си океј, од неодење на соодветно место може да го продлабочиш и влошиш проблемот кој очигледно го имаш.Разгледај и на форумов и на интернет за луѓе кои се соочуваат со слични проблеми.
Ne si osetila na svoja kozha kako e da si zrtva na crna magija i zatoa taka zborish ama ako tvoe pravo sekoj so svoja glava odnosno svoe razmisluvanje nemozhe mene odednash i zeludocna kila i krajnici za operacija i zlezdi i se da mi se sluchi bukvalno niz nokj, zapoznaj se malce povekje so simptomite na crna magija ili uroci, mozhe kje go smenish mislenjeto, nieden chovek nemozhe da go razbere ona koe go nema dozhiveano
Na psihijatarot bi mu rekol samo edna rechenica, kakvi ti se mislite takov ti e zhivotot i zavrseno nema shto da me uspiva on mene i da mi prepishuva i navleche na antidepresivi, ako si dovolen pameten/na, kje si bidesh i ti sam/a svoj psihijatar, pozdrav se najubavo
Па да де. Во тоа е поентата. СЕ додека глумите доктори, ќе си имате проблеми. И дај молим те, што значи тоа не си осетила на своја кожа. Јок, само ти си болен другар, на сите други им цветаат трендафили. Само што не бараме помош кај врачари и гатари кои генерално се предобри манипулатори, па ве шишаат како овци.
Idi vo Vinica,cigansko maalo i pobaraj go Sinisa od pon do cetvrtok od sabajle kaj 8:30-09:00 i ne cekaj i ne tuku se rasprasuvaj po forumov,cim se vratis pisi mi vo poraka Pozz i cuvaj se
Здраво луѓенца сериозна е работава !незнам многу за живата, па ме интересира кои се симптомите? Имам пробелм со мојот помал брат има 15 год веќе 3 месеци не е воопшто добро, никогаш сме немале вакви проблеми и ништо не ми е јасни Го носевме и на психолог,психијстрии,државна и други болници го снимавме и екг и магнетна сеее и ништо не покажува дека има,буквално ништо а воопшто не е добар.. На почетокот 1 недела повраќаше после некое кафе со пријател, па почна да се плаши д ане спие навечер, и да слуша гласови ни кажуваше не му е доброо и така натака, потоа почна да плаче да е агресивен некое време, сега дамо пие витамини тоа ни дадоаа едвај молевме и за инфузии и се... катастрофа де докториве искренооо сега дознав! После агресивноста престана да збори и се плаши и сега последниве денови не јаде воопшто Пишав и во деуги теми овде на фемина, пишете ми дали некој кмал сличен проблем или пак некој негов близок и сл Незнам навистина веќее а само 15 год има и докториве ништо не превземуваат едвај инфузии даваа да се смири Незнам што да правиме зарем ке оставиме на 15 год не дај боже најлоштоо да се случи Извинете за рефератов но сериозно е затоа и пишувам Ви благодарам поз
Па ништо не кажаа нели прочита што пишав Ниту терапија дадоа ништооо буквално Да кажеле што еи што треба да се прави ќе се водевме кон тоа Дадоа само хелекс за смирување и ништо ова трае 3 месеци Сериозна сум и затоа и пишувам тука без шала