Е ова е еклатантен пример за превара за пари Замисли да имаш таков мајндсет, да ја злоупотребуваш ранливоста на луѓе кои се со мака? Социопати ебате!
И во конзерва туна има живини соединенија, па сепак си лапкаме. Но. Гледачот од киселавода ( демн) со ШмУкАњЕ заедно со цРв ќе ни ја извади, ноу ворис.
Јас ги осудувам. Зашто тоа дете цел живот ќе страда од тоа што неговите родители трчаат да му вадат жива за да го "поправат" и да го направат "нормално". Не зборам за траума, секако нема да се сеќава ни дека било на бајач, зборам за тоа дека штом го носат на бајач, огромни се шансите дека нема да му ги исполнат соодветните потреби на детето според неговата состојба, ниту ќе ја прифатат. Значи од старт уништено дете. Ај имам малку разбирање за помалку едуцирани, ама за други...не. Немам проблем некој да иде на гатач за да му предвиди иднина или да направи љубовна магија(колку и апсурдно да звучи), океј ми се сопствени духовни и секакви верувања, ама ова е друга приказна, пошто има дете што е директно оштетено. Штом му скратуваш медицинска грижа на детето, е за осуда.
Него кажете за ларингитис кој бае , зашто една недела скоро се мачам, 2 сирупи, сто чаеви, мраз ( прво мислев дека е топло добра идеја). Во странција не даваат кортико за ова. Ќе си гризнам од задник што не сум мк да ми "забаат" со кортико.
Јас зборувам за оние кои и покрај сите медицински превземени мерки, нема резултат и одат по вакви работи. Ти што пишуваш е злоупотреба на дете.
Епа тоа е проблем само по себе, ако не си го ни прифатиле детето какво што е, па бараат магичен лек да се промени. Да, разбирам при терминални болести луѓе што одат...ама тоа е друго.
Не беше за вадење жива туку бракот со психопат и швалерки и тогашните финасиски проблеми (поради коцкање) на бајач ме праќаа постарите, некој црна магија ни направил затоа вака ни било. Лекот беше психолог,психијатар,адвокат и развод (стварно ми е срам да се цитирам)
Eve jas ke vi kazam moj primer za site vie sto se cudite o smeete.Jas ke vi kazam da ne ve snajde zosto duri togas ke poveruvate. Jas na lekar nemav otideno prethodno pred da mi se sluci nekoj da mi ja stavi vo kafe. Zosto veruvajte ima luge so bolni umovi. Pocnav da imam problem so zeludnikot. Cela godina bev po doktori nema kaj ne otidov i site ispituvanja bea ok. A jas se poloso i poloso se custvuvav. Nemozev nisto da jadam od se mi se gadese. Oslabev 10 kila. Mi kazaa za covekot sto vadi ziva i od maka pojdov i tamu. Mi izvadi dve pred moi oci. I od togas se srediv zdravstveno. Zatoa ne tuku se cudite tuku recete si da ne ve snajde
Ме снашло, болести, состојби итн, па не сум отишла кај социопат да ми вади демек жива.Ако барем малце сте присуствувале на часови по хемија во средно , ќе знаевте дека жива како елемент постои само во течна состојба.И немате право да се нарекувате верници чим одите кај надрилекари т. е измамници.
NEMAM POTREBA ZA REKLAMA. Jas napisav licno na mene sto mi se sluci. A neznam sto voopsto vleguvate na vakvi forumi ako ne ste imale vakva maka. Ovoj forum e da spodelime iskustvo koj imal maka. A od vakvi pametni kako tebe nema potreba od komentari.
А како ја извадил живата?што биле тие 2 боја форма? Сакате да кажете после ,,вадењето жива,, исчезнале симптомите и проблемите ? објаснете Навистина ме интересира.
Човекот е починат и не беше социопат. Не им правеше лошо на луѓето, напротив многу помагаше . Штета што син му не го наследи. Од каде не доаѓаа луѓе. Ваше е дали ќе верувате или не. На душман не му посакувам по тие врати да оди
Не, човекот од Кумановско не злоупотребуваше никого. Од каде не доаѓаа кај него . Но за жал почина а син му мислам дека не го наследи .