Ајј искуство да ви кажам, баш кога беше болен Рушит, го прашавме ако он неможе барем син му, за да не биде патот за џабе, самиот Рушит рече дека син му незнае. Е сега кога научил незнам јас. Инаку јас не би идела кај син му. И Рушит немаше којзнае какво искуство и тој од татко му наследил нешто. Така да заборавете на живата. Водете грижа за сопственто здравје (правилна исхрана , честа посета на лекар- со предупредување да не се останува на само едно мислење и одма да се голтаат препишаните апчиња, и што е најважно смирете живци се повеќе гледам нервозни, хистерични, избувливи луѓе наоколу. Исполнете си го времето со најразлични активности и занимации за да не паѓате во депресии.
Ама не сум сигурна дали некои од синовите го наследил. Баш еден дечко од форумов биле со сестра му, и мислам дека ги вратил. Никој не го наследил.
Зошто би те спречило тоа? Немаш некој што повикува духови? Таман, барем знаеш дека тој вадел со сигурност. Поарно тој од син му. Читаш погоре, син му не наследил. Мислам една на Битпазар повикуваше духови. Распрашај се по форумот, сигурно некој знае.
Можам да набавам галиум, кој се топи на 30 степени и како течен е многу сличен со живата и да кажувам на луѓе дека вадам жива. Они доаѓаат кај мене, јас им правам некои трикови демек еве вадам и само вадам стопениот галиум скришум и им покажувам - еве ви жива. Добар бизнис ќе биде. Ок, сериозно...од каде би имал некој жива во себе освен ако директно не дошол во контакт со неа? Дури и навистина да има жива, не е можно туку така да се извади.
Ма син му не вади ! Не оди за џабе. Бил тука еден дечко од форумов со сестра му, ги вратил. Никој не го наследил Рушит. Ќе се сликаме сега. . .
Тука во мое село сите почнаа да умираат... може 50 души за 3 месеци.. Ама има живи за вадење..останаа уште 100тина будали И авион ќе платам
Аааа, вие со германска палта сакате евтино да поминете. За вас по 70 евра од човек, нема попуст кога мака е во прашање. Иначе, и до Македонија идам, не се секирајте..у За тие пари и мртви ќе почнам да вадам.