Да таа е докторката.Прв пат ја гледам , предходно се помлади имаше. Се изненадив искрено. Од такви доктори се учи како треба. Од однос до третман на пациент. Се што ти кажала е на место . Со лесно и на вас Се надевам се ќе биде ок .
Сабајле малата кога стана од спиење ми беше некако жешка на чело, и измерив тт имаше 36 со 9, 37. Весела е. Сакам утре за кс и за вакцина да одиме, ама сега се мислам дека жешка беше. Вие што велите?
@manako1 другарка што работи таму до 2020 рече, во ред се вакцините. Јас прашував само дали дозволуваат да се види, дали се сменија и кај нас. @Black girl може од спиењето била загреана, гледај вечерва како ќе е, следи ја. Ако ти е мисла почекај уште еден ден.
Мајка, проверете си крвна слика, за вакцина ќе ви кажат. И тоа ако може како што пишала некоја членка погоре дома да ви проверат најдобро. И да не ме сфати некој погрешно, мислам дека после се треба повеќе да веруваме на докторите, а не на фб групи.
Следи ја вечер и утре сабајле . Јас не би носела дете на вакцина ако сумњам нешто.Крвна слика и за ммр обавезно срп .
Во јане 7.2019 беше рокот на вакцината, сестрата сама ми покажа. К.с имав во книшките, не ја ни погледнаа. Но уредна им беше па не ме секира тоа. Битно не бараа. Докторка постара со кратка светла коса.
Дали некој носел дете во Автокоманда од тука? Знам боцкаа петок и пон, но поради ситуацијава да не боцкаат сега и други денови?
Здтaвo дa прaшaм дaли некoј имa инфo дaли вo диспaнзерoт вo Автoкoмaндa јa имaaт вaкцинaтa штo требa дa се прими нa пoлни 6 месеци. Читaм нa пoвеќе местa јa немaлo. Пa некoј дa спoдели штo скoрo вaкцинирaл вo Автoкoмaндa. Фaлa ви
Утре ќе го носам на ревакцина на шестовалентната. Се надевам кај нас ја имаат. Ако кр.слика е океј нормално.