I kaj nas e za treta doza. Kako pominavte i na koja vozrast tocno ja primivte? Bidejki citav na upatstvoto di 24 meseci treba da se primi,pa me bunese toa
Ja primi pred 2 meseci negde, a vo juli napolni 3. Zaedno so prevenar ja primi. Super pomina, nemase ni tt nitu nesto na bocnatoto mesto. Lepenki i oblogi ne stavav
Како по два месеци?! Ревакцината јас колку што знам една година после третата доза. Еве баш сега проверив на синко ја закажале 11.2020
Сега проверив. На сестра му е сега запишано, ама она прими прва доза, а за него нема ништо. Али ништо посебно не спомнаа. Имаше две стажантки или што и да се, па беше у фрка дали нив да им збори дал нас. Секако не спомна ништо дека би било по една година
Mene nisto ne mi e jasno. Mi rekoa deka ke i stavat revakcina,namesto 3 doza dtp deka pominalo mn .vreme. FAkticki ke prima doza pomalku. Mozebi zatoa @wannaBeMomma nisto ne vi rekoa za revakcinata,izgleda ke prima pak na 7 godini ,a ne po 1 godina..
А што ако не се појави вакво на боцнатото место? Значи дека не е успешна,треба пак да се боцка,или? Голем е веќе,11 месеци,ама вакво не ни се појавило од бсж.
Ние вчера примивме вакцина 1 дна година има ќеркичката моја Никаков проблем немавме супер си ја поминавме ноќта.