@Ladysimona да во двете ноџиња и ротата со пиење. Плачеше кога го боцнаа и додека го облекував кога излеговме надвор одма се смири И дента беше кенкав цел ден.
@Ladysimona @tincemajmunce Исто и моето денес прими втора доза рота, втора доза петовалентна и стрептокока. Имаше ли некои реакции кај вас?
@mace89 кај нас немаше никаква реакција.Дента кога прими беше кенкав само.Утредента исто како да не примил ништо.Се надевам и кај вас така ќе биде.
Samo bese kenkav i spieshe cel den toj a drugiot den sakashe gushkanje i si bese vesel. Ni jas ne najdov lepenki i stavav pamuk so voda taka.mi kazhaa. Ubav den ❤
Барем пола саат пред да ја ставиш. Мене секако у фрижидер ми стојат, таму ги чувам. Повеќе ладат ако се во фрижидер предходно.
Здраво. Денес забележавме дека местото кај бсж вакцината што ја прими во болница е потечен и има малку гнојче. Бебе има 8 недели. Дали на некој му се има случено ова?
Може не е за овде прашањето, ама дали знае некој работно време на вскциналниот пункт за деца во Јане Сандански. И која е процедурата да се вакцинира 3 годишно дете против пмеумокок.