Како бе жал ми е да ја боцкам толку мала??? А за БСЖ во болница поголема била?? Свашта со докториве. Значи ова само во нашава држава. Од кој вакцинален пункт е ова?
Mamicki primivme vakcinite,nego od bsz vakcinata dali e normalno vakvo na raceto da se pojavi? Kolku sto znam treba da ima kako bubulce i da pukne i da se pojavi belegce na toa mesto.se nadevam sum vo pravo.
Мајки дали некоја скоро била во Јане Сандански на вакцина? Треба сега да одиме со синко 2 месеци е да прими вакцини ама никако не можам да ги добијам на телефон. Со закажување е или како? И ако знаете од колку до колку часот работат за вакцини?
Здраво мајки, Ние сме точно два месеци, па за недела дена планирам да го носам за вакцина. Инаку последно бевме 4850 претходната недела, тоа значи ќе ми оддолжат шестовалентна како што читам низ темава, бидејќи нема 5кг? Исто така ќе може ли некоја мајка да ми сподели инфо како иде со вакцинација во Ѓорче? треба да се јавам за да закажам или? И каде е точно пунктот за вакцина..нејќам многу да го маткам низ болницата
Девојки на 25.01 имаме термин за мрп во Јане Сандански, дали треба претходно крвна слика и да го носам на преглед кај матичен или таму ќе го прегледаат?
Zdravo majki dali bi mi napravile problem ako odam utre za vakcina a trebashe deneska? Fala ubav den.
Крва слика мене ми побараа, а и таму ја прегледаа пред да и стават вакцина, такада најубаво направете си
Ако нема бебе 5кг нема да му ја стават за пунктот не знам пошто ние бевмр у јане, ама најубабо измерете бебе уште еднаш пред да носите пошто неколку грама му фалат може ќе накачи