Да не плачел за јадење ако сте чекале заради ротата, исто таа може и грчеви да направи. Не плачеше мојата дома.
Нее, ги сечам на коцки и лепам само врз боцканото, само мн му се одлепуваат па на секое пресоблачање ставам друга/
Незнам, му дадов и дохрана АД и ја испи, па пак вриштеше и се смири по 20мин. Битно помина и да не се повтори живци искинав
Јас добив совет од докторката кога ќе си отидам дома да ја расоблечам и да ја избањам. И мојата плачеше цело време и во кола до дома плачеше. Дома ја избањав одма мислам и олесна
Мами ние сме 3++, сега треба да примиме ROTA 2 доза и PCV(стрептокока претпоставувам дека е) прва доза. Кажете ми вашите малечки имаа ли реакција? Како поминавте? Повеќе ме интересира за стрептококата. Иначе мислев дека петовалентна треба ама изгледа таа ќе ја примиме на 4 месеци.
Може слика од лепакот? Не држи само антипиреата. Вчера прими бебе петовалентна и има црвено и како малку набабрено на рачето.
И мене ми текна истото, така држеше, еве ваква е таа што ја лепат во болници од аптека ја земав, медицинска трака побарав
Дали некоја мајка можи да ми кажи како одат вакцините по месеци односно која вакцина на колку месеци.. бебушко е месец па сакам да знам кој се вакцините и што да очекувам да се подготвам некако
Превенаров како им дојде ја ставаат или како? Ќерка ми на 8 мес и ја закажаа прва доза. Од што зависи кога им ја ставаат?