Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вакцинирање и реакции после вакцина

Дискусија во 'Бебе' започната од stefi23m, 30 октомври 2012.

1. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.303
    Допаѓања:
    57.377
    Па нема ваљда да им дозволам да го боцкаат за џабе, со нешто што не е ефикасно, само зашто им останало од нивното време.
    Нека го проверуваат колку сакаат. За големиот не можам да прежалам што доцна прочитав и за џабе го боцнаа. Нема штета ете, ама па зошто да се трауматизира и да остане белег за џабе?
    Сите вакцини си ги примаат регуларно, ама дека ќе им дозволам да си боцкаат од инает зашто тие така правеле таму со години и ги мрзи да прочитаат упатства, нема.
    Се ежам ко ќе го речат она - да видиме дали има ОЖУЉАК.
    Останати се во југословенското, со се' барака и се. :D

______

Не бевте на систематски?
    Ние бевме со големиот, ич да не се секираш ништо не проверуваат. Само колку да поминеш, ни прегледуваат, тебе ќе те праша по нешто и толку.

На doubleinfinity му/ѝ се допаѓа ова.
  2. doubleinfinity

doubleinfinity Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    2.484
    Допаѓања:
    5.244
    Не бевме да ти кажам, ми се јавува во среда и ми вика во петок во 12 на систематски...извини и велам детево оди во градинка плус не можам да излегувам од работа кога ќе ми прне...па ми кажа да одам на забно, на очно, на кс и со сите резултати да го однесам горе...ќе видиме за празнициве ќе сум слободна па ќе гледам да завршам се, утре ќе одиме на заболекар, да види баба му каде работи :D

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.