Па нема ваљда да им дозволам да го боцкаат за џабе, со нешто што не е ефикасно, само зашто им останало од нивното време. Нека го проверуваат колку сакаат. За големиот не можам да прежалам што доцна прочитав и за џабе го боцнаа. Нема штета ете, ама па зошто да се трауматизира и да остане белег за џабе? Сите вакцини си ги примаат регуларно, ама дека ќе им дозволам да си боцкаат од инает зашто тие така правеле таму со години и ги мрзи да прочитаат упатства, нема. Се ежам ко ќе го речат она - да видиме дали има ОЖУЉАК. Останати се во југословенското, со се' барака и се. ______ Не бевте на систематски? Ние бевме со големиот, ич да не се секираш ништо не проверуваат. Само колку да поминеш, ни прегледуваат, тебе ќе те праша по нешто и толку.
Не бевме да ти кажам, ми се јавува во среда и ми вика во петок во 12 на систематски...извини и велам детево оди во градинка плус не можам да излегувам од работа кога ќе ми прне...па ми кажа да одам на забно, на очно, на кс и со сите резултати да го однесам горе...ќе видиме за празнициве ќе сум слободна па ќе гледам да завршам се, утре ќе одиме на заболекар, да види баба му каде работи