Прво живи и здрави да сте ти и брат ти. Второ бадијала се докажувате со членов. За ова или ќе ти рече дека ти си го заразила како вакцинирана или дека сте два различни организми и ова искуство не е веродостојно. Според него треба да има минимум милион клонирани единки (нели да бидат сите исти организми) 50% да бидат редовно вакцинирани и 50% да немаат ниту една вакцина. Потоа да се стават во карантин да им се пушти вирус на двете групи и да се види кој ќе преживее кој какви последици ќе има, па тек тогаш МОЖЕБИ ќе поверува во ефектот од вакцините. Али за глупа студија од 12 различни единки која тврди дека МРП предизвикала аутизам ќе рече дека го шиканирале таканаречениот доктор ама бил во право.
Може и од беснило се лечите со чиста вода и воздух, кујзнае. Кај нас мислам не го ни има вирусот де, чисто да ви доловам колку глупо звучите.
@Munchmallow20 па последен случај регистриран кај лисица е 2012 мислам, во Велес, така да не можиме да сме 100% сигурни дека го нема кај дивите животни
Не знам, океј тоа него поентата ми беше дека не можеш со здрава храна против СЕКОЈ патоген да се справиш, дури и со беснило.
И така ми се појави ова на твитер. Секако во контекст на темата. Most people are far too stupid to be free. Freedom is something you have to fight for, and constantly educate yourself about. But most would rather be lazy, follow orders, believe the tv set, then persecute you for trying to help them see the light.
Тоа што вие, антиваксерите, се правите самите истражувачи и научници, не ве прави најпаметни. Баш напротив.
Реално не осеќам потреба да ви се објаснувам повеќе. Тука сум за да разговарам со тие што се против. А вие како кученца може да си лаете колку сакате од страна. I am done with you.
Тоа што вие напаѓате и навредувате само ми потврдува со каков неписмен, заспан, и злобен менталитет си имам работа.
Еднаш сум кажала, вие просветлените за храната и натурализмот нема шанса сами да си ја произведувате и не знате каков макотрпен процес е тоа. Затоа не ви верувам дека сами ниви копате, оти немаше да уживате во комфорот да паламудите на форуми да работевте со земјоделство и сточарство, работа што бара посветеност од утро до мрак. Дури и да е така, почвата и водата низ цела држава се полни тешки метали што ги јадете во поголеми количини од било кое соединение во вакцините.
Хахахахахахахахахахахахахаха ете гледаш знаеш и што правам во животот. Немало чиста вода, па ако немаш мрднато од градот, ќе си пиеш купена пластика.
Нели заврши со дискутирање? Сакала да си дискутира само со тие што се против Тоа таму на селската чешма кај што си пиете чиста вода. Од авион се гледа кој тип на луѓе се против вакцини и јас во кое оро се фатив да дискутирам, да си го видам паметот
Не знам зошто мојот коментар го најде како навреда, кој патем беше само испровоциран од коментар каде индиректно сите ние сме наречени глупави и личности кои не знаат да мислат со своја глава. Како и да е, воопшто не гледам смисла да се дискутира во темава. Самото постоење на истава ми е трагикомично.