Да пробаме да рационалицираме, да не испадне дека имаме Васил-фобија Многу ќе ми се две за една недела Јас иначе за сеир сум на темава, вака најискрено
Не ги гледа работите како нас баш убаво се гордеам со тоа што не размислувам како овој човек и не ги гледам работите така. А ова не покажува космополит покажува нешто друго ама ајде да не расипувам темава и да не одиме на нешто сосема трето.
Замисли да беше обратна ситуација. Васил да ја претставуваше Бугарија на Евровизија и по некоја случајност да победеше. Па ќе се испотепавте да докажете дека победникот на Евровизија имал двојно државјанство и македонцки корени.
Ех за тоа одма секаде ќе имаше како победникот на Евровизија има македонско државјанство Дури и во емисија ќе беше викнат со секакви почести. @asdas зошто мешате работи, за тоа Васил е крив сега ? А тоа шо учесници, команданти од Учк се на секакви функции во државава не е битно, ама Васил е крив и за тоа, друго е се како шо треба.
хахахахахха секако Не знам, можи е вујна ти Шеќеринска се сликаше со симбол од Учк, ама тоа не ви сметаше.
Абе и Марија Шерифовиќ имаше скандали пред да тркне на Евровизија. Уште на клада што не беа ја спалиле. Замина, победи, се врати. И сега е кралица на пеењето. Секое чудо три дена трае.
Не е прашањето тоа. Туку дали бугарите ќе ракоплескаа и ќе подржуваа да стои македонско знаме во позадина
Почнавме и од пред неколку години Еве го Васил, на својот прв настап на 7 години со Марионка, чинам во 1991г, право Бугарско знаме е Spoiler: Васил, 1991 *јас се зезам иначе
Еееее па ти до кај отиде. Не даваш да се насмее човек малку на своја сметка. Олабави се човек! Не биди толку напната.
Ти ја сфаќам поентата ама со оваа песна сигурно нема да победи Васил, така да некако не иде споредбава
Доколку комисијата одлучи да се повлечеме годинава од Евровизија, ќе испаднеме најголемите гомна во очите на евровизиските фанови, некои од нив предложуваат 5 годишен бан од ЕBU ако од МРТ се одлучат да го дисквалификуваат Васил. Буквално и оние што последни не ставаат на ранг листата, сакаат да учествува Васил. Сега размислете колку е различен нивниот и нашиот менталитет.