Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Васил Гарванлиев и годинава ќе нè претставува на Евровизија

Дискусија во 'Музика' започната од tamche995, 20 јануари 2021.

1. magnolija09

magnolija09 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2020
    Пораки:
    1.143
    Допаѓања:
    857
    ajde de vrv ke bide .. sesto mu fali e na scena da se pojavi so fustance na elsa po moznost vo omilnite mu boi
    i sekako pridruzeno so ligavoto prepoznatlivo ponasanje,grimasi i gestikulacii
    'sovrsenstvo" bez granici ;P

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Ugly Duckling

Ugly Duckling Форумски идол

Се зачлени на:
    16 август 2018
    Пораки:
    3.608
    Допаѓања:
    43.118
    Немој, таман ја решивме мистеријата со алките. Сега до сликата со орелот сме. :lol:
    ...
    :rofl:

Јас па мислам нашите секоја година сакаат на мала врата да се пикнат. Мислат ако се напрај некој скадал или ако се копира претходен победник дека ќе сме интересни и готово сите за нас ќе гласаат.
    Ако тргниме политика и патриотизам настрана, мое мислење, колку и да не е случајно ова на Васил или тоа на Тамара, двајцата имаа најдобра песна што некогаш сме имале. Гледано само од аспект на уметност.

На princess5 и MarijaMi90 им се допаѓа ова.
  3. staycalm

staycalm Форумски идол

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    4.588
    Допаѓања:
    24.998
    Тие што никогаш не гледаат Евровизија и сметаат дека Евровизија е пРоМоЦиЈа нА ПеДеРи и НеМоРаЛ се најгласни против учество, забележуваш?

На Ugly Duckling, Lella и Someonespecial им се допаѓа ова.
  4. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.848
    Допаѓања:
    19.551
    Што имаат тие врска со васил ?
    Нема што да им кажувам јас ,си има политичари што ве вртат вас и провоцирате на секоја тема
    Јас сум исто ко васил космополит и не ме занимаваат вашите националистички политички провокации !!

На Glowy, Klarijana и deskarada им се допаѓа ова.
  5. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    Дечки ај вака..
    Тој може лично како човек пред се,не е лош,не ми стои за дволичен и лицемерен само мислам дека нема добар Пр водич да го учи што да кажува во јавност. Тој не беше воопшто толку популарен и ова можеби му дојде ко одличен улов.
    На пример Тамара,Елена,Тоше имаа професионален пр водич за тоа што се кажува во јавност,а што не.
    Друго што сакам да кажам дека воопшто не требаше да произнесува многу за себе,што и како постигнал,ниту за бугарскиот пасош. Од друга страна кога ќе размислам да не кажеше немаше ни да знаеме,но сеуште стојам на ставот дека треба да се повлече од овој настап затоа што е СКАНДАЛ. Секој претставник ќе ја претстави својата земја во најдобро светло,а ние со Васил веќе имаме Скандал кој сигурна сум дека не пренеле сите медуими и ќе добиеме пет годишен бан од тој настан.
    И не знам зошто воопшто одиме да се претставуваме кога секогаш ни ја зимаат победата и се е наместено.
    А Васил нареден пат да се истренира за култура на однесување во јавност,затоа што многу искреност не е на арно.

На christinnn, Ева33 и Justicija им се допаѓа ова.
  6. asdas

asdas Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.033
    Допаѓања:
    1.953
    Емпатија слабо, а? Еве замисли некој твој близок да е масакриран 2001 како тие од Вејце и да видиш дека Василчо ти покажува орли. Сеедно ќе ти е?

На Luciferka и Tanjamm им се допаѓа ова.
  7. staycalm

staycalm Форумски идол

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    4.588
    Допаѓања:
    24.998
    На Lella и Someonespecial им се допаѓа ова.
  8. orevokrsacka

orevokrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2013
    Пораки:
    2.468
    Допаѓања:
    8.566
    Еве уште се чудам како во 21 век некои луѓе не научија да разграничат политика од национална свест и достоинство, што значи љубов и почит кон своето а што бедно вовлекување во туѓи подопашници за грст слава и долари итн.
    И многу жалам што допуштивме одредени ликови и држави да ни се покакаат во уста, па уште некои се убедени дека се работи за сладолед од чоколадо. Па и те убедуваат дека вкусот бил светски, ама дека ние со пиперки пораснати, несмо знајали - несмо школовали!
    Офффф!

На christinnn, tinka-mace, Ева33 и 4 други им се допаѓа ова.
  9. MarijaMi90

MarijaMi90 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2020
    Пораки:
    1.595
    Допаѓања:
    19.935
    Па нема логика хаххахаха. Освен сарказам и иронија, јас тука не гледам нешто друго. Ајде да речеме можеби случајност ;):wasntme:(fingers)

10. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.589
    Допаѓања:
    38.930
    Ти многу касно палиш, ја пропушти забавата со белегзијата.
    Сега орелот е на репертоар.

Јас го бранев и уште сум на ставот дека петиции да се тргне од евровизија се претерани, да се корегираат некои работи е доволно.
    Ама па и вие некои тука што се правите наудрени, како да сте паднале од друга планета и наеднаш вие не приметувате национални симболи, сите меѓуетнички тензии и меѓународни спорови ви се надвор од доменот на вашиот космополитски дух, паѓање во несвест, глумење висока класа од Париз што не се замара со политика, пресмешно ми е сѐ.:D

Последна измена: 17 март 2021
    На Bezimenka90 и Celltica им се допаѓа ова.
  11. MarijaMi90

MarijaMi90 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2020
    Пораки:
    1.595
    Допаѓања:
    19.935
    Ахаххахахаха, гледам, е со орелот не сум во тек. И тоа ли го има? :rofl::rofl::rofl:
    @Ugly Duckling

На Biljarkata и Angie1432 им се допаѓа ова.
  12. Kanya

Kanya Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    424
    Допаѓања:
    4.509
    Космополит бил, носел обележја на друга држава, покажувал знаци од друга држава....

Ако има ПР, ќе речев да си даде отказ\да му дадат отказ, ама бидејќи станува збор за МРТ, тешко.

Дајте дечки не го правете насила космополит, бидејќи не е. Космополитите вака не прават. Космолитот не покажува знаци/носи обележја на една држава, за да и се приближи, а притоа правејќи нешто навредливо за соседната држава. Напротив пред секој состанок и пред заминување во било која држава космолитот е должен да ги научи знаците, гестовите и останатите делови од вербалната и невербалната комуникација за да не го навреде домашното население, но и да не предизвика револт кај соседните држави. Ова е тренинг што се прави пред секое поаѓање за надвор за сите оние кои работат меѓународно. Секој гест, фраза, знак различно се толкува. Барем мене така ме обучуваа. Можеби јас грешам, еве незнам.

Факт е дека и избраникот и тој што го избрал го догурале со врски, а и таму каде што ќе се натпреварува ќе има потреба од врски и тоа дебели.

На Ева33, Luciferka, Tanjamm и 10 други им се допаѓа ова.
  13. John Snow

John Snow Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2016
    Пораки:
    4.940
    Допаѓања:
    53.146
    So what, нели Евровизија никој веќе не гледа и е небитно такмичење? Сеа од еднаш стана најважната работа на светов :drunk:
    Чим после Ај Кју и Бурчевска уште не' канат да одиме Васе лагано ќе си помине (y):rock:

На Jana06 и Ugly Duckling им се допаѓа ова.
  14. Kanya

Kanya Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    424
    Допаѓања:
    4.509
    Леле, зошто ме подсети, фустанчето розево, запросувањето.... Блам до блам сме, особено МРТ од кога почна да си избира сама.

А за значење, нема некое големо за мене. Ама кога претставуваш земја тоа само по себе си носи одредени ообврски и товар. Неверувам дека друга држава би толерирала вакви испади и ваков нерационален однос.
    Верувам дека секој еден жител небитно од земјата на живеење сака да е представен во најдобро светло, од натпревар за биологија па се до натпревар за најдобри песни. Таму каде што сум била секој еден се трудел да си ја представи земјата во најдобро можно светло.
    Ако самостојно се натпреварува што сака нека прави, ама кога е името на државата и е испратен од данокот на граѓаните мора да се однесува соодветно.

На Tanjamm, Harper, Idedemja и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Limpan

Limpan Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2020
    Пораки:
    1.143
    Допаѓања:
    3.672
    Само јас ли не го знам кандидатот што ќе не претставува на евровизија?:worried:

16. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.480
    Допаѓања:
    15.617
    Само ти.
    Дечково има долга кариера и премногу хитови, познат е надалеку, гледаш Европа е на колена и се молат да не му го откажат учеството на Василе.:!:
    На петицијата за негово неоткажување досега се потпишале дури 1,300 луѓе. :doh:

На tinka-mace, mal.ecka, christinnn и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Limpan

Limpan Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2020
    Пораки:
    1.143
    Допаѓања:
    3.672
    Ова иронично е или?:rofl:

На mal.ecka и Bratot им се допаѓа ова.
  18. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.953
    Допаѓања:
    12.628
    Баш така. Во право си за се. Ништо не било со орелот. Како не. Кај живее тој? Што не биде Албанката или некој друг космополит и да покаже три прста „Вардар, Егеј, Пирин“ на пример. Нема да покаже, има свест. Примерот на Васил ти покажува дека не е доволно само да имаш глас, треба многу повеќе. Какви закани има по фб, ништо чудно да добие и ќотек од некој фанатик. Му плукна на Македонецот во лице, на Македонецот кој веруваше во него.

На asdas, Ева33, Luciferka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    На Васил и на Инстраграмџикаа иста маркетинг агенција да не им ги води кампањите?
    За сликата одма коментирав дека нема шанси да е случајно, ама развојот на настаните е таман тој.
    "Македонска" моб мафија го напаѓа кутриот Васил (кутрата интаграмџика), па излегуваат со цели изјави за булинг, па добиваат поддршка од секаде оти кутрите се заглавени со диви неписмени македонци.
    Затоа, не се палете на провокациите. Некако премногу случајности за да се случајни. И сега Васил си седи и си шири пораки за поддршка и сил евровизиски фандом ќе зборува колку е кутар Васил што го малтретира неговата држава.
    Искрено се надевам дека ќе го пратат, не заслужил да го исфрлат заради ова. Чиста игра на моб мафија и култура на исклучување е ова. А не смееме да дозволиме моб мафии да ни го водат општеството. Нека иде, баш ќе видиме колку ќе му помогне жртвувањето.
    И да, искрено ме интересира дали од исто место иде креативната идеја за кампањите.

На theowndemon, BloodElf, Harper и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Kalina J.

Kalina J. Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2021
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    1.021
    Од глупоста што ја направи со химната нашата "врвна" пејачка ТАМАРА Тодевска се знае дека народот ќе мисли дека се се води кон политича кампања.