Јас за непријателки ги сметам оние кои купуваат исто како мене, јас шнола она иста шнола, сенки, облека и слично. Имав такви искуства и уште имам. Но, се далеку од мене и подобро. Бојле речено јас никого не сметам за непријателка.
Нема да ја разберам 'одмаздата', а најмалку непријателите... Зошто да се замарам за 'таа го свиѓа 'дечко ми', мора да ми е непријателка... ' Е што ако го свиѓала де? Нејзин проблем, не мој... И ако, еве, се смувала со дечко ви, раскинете ми, продолжете си со вашиот живот, зошто баш ништо нема да постигнете ако се одмаздувате. Јас сум во период во кој што повеќето мои врснички се замараат со одмаздување, но исклучок сум, не сакам да се одмаздувам некому, а најмалку ради љубовта. Што ќе ми љубовен живот на овие години??? Ама ете, има некои што ме сметаат за непријателка зошто сум зборнала на 'дечковците нивни', па сега смислуваат планови како да ми се одмаздат... Кај мене постојат пријатели и другари/ки.
Таа наша непријателка се вика недостаток oд самодоверба и свесност за сопствената вредност. Но, полесно е да се обвинат сите девојки/жени коишто ќе ни` се најдат на патот.
mn crazy chicks imaat poveke neprijatelki otkolku prijatelki (zenski rod deka obicno imaat i gomila maski orbiteri) imav eden drugar so koga ke mu kazese nekoja deka ima neprijatelka ke go zapamti imeto i ke ja bara na fb (pogotovo ako mu pokazes nejzin fb profil) tipot uspeva manijacki da zapamti neprijatelki na drugi zeni i zeni na koj negovi drugari se pustaat i podocna im se stava preku fb (toa vtoroto e pricina zoso vikam imav drugar) pouka ako imas neprijatelka ne i go pokazuvaj profilot nitu celo ime na mazi deka ima nekoj so se palat na toa (kolku i da zvuci izvrteno vistina e)
^ Во некои случаи баш таквите се потребни за олеснување во процесот на неопходна елиминација. Aко те спасат, може и префиксот „не-“ да им се избрише по таква случка.
sexy hristina sakam da ja nateram da vreska da da imperatoru da nekja vecer ...ah ojdov da ja baram na fb
zadjabe e ljubena i onaka moderatorite ke izbrisat se ubavo da spies i nemoj da si me fantazirala deka tesko tebe
Имаше една женска во минатото што си фати еден згоден дечко што мене ми се допаѓаше а и јас него како што знам бидејќи барал начин да се сретне со мене преку другари/ки. И оваа да дознае дека се распрашувал па кога почна манијачки да ме следи по фб, на излегувања, преку други луѓе и сл. се чувствував ко терорист. А бадијала бидејќи за кратко се скараа а лепотанов си фати друга па така бадијала и нејзината потера. А оваа и до ден денес ме гледа криво ко да мисли дека сепак имав нешто со него.
Да проба некоја да ми се вмеша во врската? Тоа веќе не е на мене,на дечкоми е...Тој нека си најде начин да ја откачи а што е во мој домен јас ништо не би направила...Би можела само да и се изнасмеам во лице и да и потенцирам колку ли само ниско паѓа надевајќи се дека ќе биде забележана од негова страна
Ахахах е да де случајност ке беше ова сигурна сум прво беше со мојот бивши дечко , а сега и на мм му се пушта значи алооо девојко тој на кого се закачи моментално има жена и дете дома а и едно на пат да дојде на свет очигледно девојкава сака да ми ги земе сите мажи у животов чудо е што на бебенце од година и девет месеци не се нафрлила Ама не таа мене туку јас нејзе сум и непријателка очигледно и не нема да ја сруши довербата помегу мене и сопругот