Уфф, дa е еднa. Пред дa си ги нaбрoјaм желбите, нoрмaлнo дa се живи и здрaви блиските. -Дa успеaм нa прoфесиoнaлен плaн -Дa нaјдaм девoјкa, скрoмнa и изгрaденa кaкo личнoст -Дa ги пoсетaм мoите oмилени дестинaции -Дa се oженaм и дa имaм три дечињa, мнoгу ги сaкaм. Ај, дoстa е.
Да успеам на професионален план во тоа што го имам замислено и да си купам станче во Њу Јорк, па да можам да си шетам без гајле Ова второво малце потешко. Ама еден ден ќе се случи.
Да можам да заштедам од домашниот буџет , за да отворам стационар за бездомни животни мада засега очигледно ќе остане само ЖЕЛБА
najgolema zhelba mi e sin mi da e najsrekjen i da izrasne vo vistinski kulturen obraznovan chovek....nishto povekje ne mi treba
наааааајГОЛЕМА желба ми е да изградам успешна кариера (полицајкаилиманекенка) да се омажам среќно со некој побогат човек за да можам да родам и да издржам 3или 4 деца ии да отидам во повеќе земји .. америка турција германија и индија сакам да ја посетам имам уште ноооого ногоооо..............
Најголема желба ми е да сум цел живот здрава и права! Ништо друго не сакам. Само здравје како и до сега!