Една е, голема е, и тежи доста многу. Посакувам едно, а тоа е да ме напушти анксиозноста еднаш засекогаш. Ќе речите до мене е, е поголем дел да до мене е, и пеколно се борам, ама и до неа е, идела и се враќала. Заебана состојба на психа која си игра со мојот разум и нерви... Јас се борев и ја победив. Но, таа се врати пак. Сега знам со кого си имам работа но драги мои не сум преморена јас да се борам, него ја игнорирам и учам да живеам со неа, а тоа ме замислува и се прашувам до кога вака?
Да бидам среќна јас и тие околу мене, нормално и здравје другото само по себе ке си дојде додека првите 2 работи ми се најбитни
Да успеам да променам некои мои особини што мислам дека ми пречат. Здравје се разбира. И малку подобра финансиска состојба, конктерно за летово, да ми се оствари планот за одмор.
Да ми се подобри здравјето Да престанат нервозите кои секојдневно ги имам И да имам бар едно мало слатко бебуле
Па желба ми е да си имам своја Make up линија, или пак да си имам своја онлајн продавница и да продавам облека. Не знам звучи како во некој американски филм да сум влезена, али дефинитивно сфатив дека ова е тоа што го сакам.
Да ми се пружи прилика да отидам еднаш засекогаш во Шпанија,да добијам државјанство,работа и таму да си основам фамилија. Моите да бидат среќни и здрави. Тоа посакувам. И да го запознаам Рафа Само таа желба ми се чини некако неостврлива,ама битно да си пишам