Да сум тоа што сум денес,да бидам среќна и задоволна од самата себе,доследна на моите постапки,самокритична за моите грешки.
Дај боже на двете да ви се исполни желбата за бебчиња,па после да постирате слики од нивните модни комбинации.
Имам миилон желби (Ха, кој нема?!) Сакам (морам) да завршам некој јак факултет, т.е да бидам програмерка, кога ке го завршам сакам да одам во Германија каде што ке работам 5 години. За 5 години се заработуваат многу јаки пари. Ова е желбата :Со тие пари идам во Амеерика(чооовече едвајчекам) е сеа пошо нејкам да бидам програмерка(чудно зар не?) сакам да завршам уште еден факутет(немора да завршам има кастинзи). А оваа е за мене онака сон( идам на тој план да го остварам) тој факултет ке биде актерство. Уште од мала сум сакала да бидам актерка, постојано сум глумела дома дури кога имав 15 години (нормално, не глумев од типот принцези... некои посериозни сцени ) Гледам филмови и се гледам себеси во нив како би одглумела ја во таа сцена... Се разбира ова ми е само една голема желба(една од најголемите) која сакам да биде остварена. Сакам да најдам работа која ке ме исполнува... (Алоо не сум луда, знам) нНе сум ни бубалица човече како ке завршам два факултета косата пред време ке ми обеле. Само ми е изгустирано се! И сакам да ја постигнам оваа цел и човече дим да ме њама
Имам мнооооооооогу желби..ама ако треба една тоа би била да станам познат детектив или археолог и да живеам во Миами,Малме или Ну Јорк. ииии да го прошетам цел свет.
Да бидам успешна во својата работа, амбициозна, образована, отмена жена. Горда, среќна и посветена мајка. Сакана и почитувана сопруга.