Мојата најголема желба е да отидам во Америка и таму да студирам и таму да живеаам и да завршам економски факултет и да работам во фирма....
Да бидам со него. Не сега, засекогаш. Ама бидејќи тоа не е можно, што заради километрите, што заради него, еве една друга исто голема желба Што побрзо да поминат овие 2 години средно, да соберам пари, и тие три месеци да одам во Србија на моето место, да се почувствувам уште еднаш како дома, но тогаш веќе со 18че без никој ништо да ми брани, и да си останам колку што сакам. Да се прошетам низ Србија и Бугарија со мили луѓе, потоа да се запишам на факултет во Софија, а подалечна желба ми е да отидам во Австралија да живеам таму. Инаку една желба е ова повеќе последователни желби споени во едно.
да го гушнам да му кажам колку го сакам и дека кога сум ладна само глумам и дека од се повеќе на светот сакам да сум со него и дека не сум лута само сакам да му дојде памет хаххаха
моментално да се смирам со него, и да ни биде убаво и да сме среќни како што бевме пред месец и нешто и засекогаш така да бидеме
Додека сите тука романтики, јас да си ја треснам мојата желба...Да го запознаам Wiz Khalifa бее да си пафнам џоинтџе со него...ох свииииит дримсс
Да го запознаам Еминем И Шакира да ја запознаам, да го постигнам тоа што не можам, да го дознаам вистинскиот избор и да ја исполнам таа мала празнина што ме маче