Па освен онаа стандардната да се живи и здрави сите од семејството и најдобрите пријатели, најголема желба уште од кога го гледав 101 Далматинец ми е да одам во Лондон, градот од моите соништа.
Малце по малце скоро повеќето желби ги исполнив. Ми остана уште онаа најмилата, да се заљубам еднаш во мојот живот онака искрено, длабоко и вистински. Па и да изгорам после тоа не е важно, само да го осетам тоа чувство.
Освен тоа здравје, среќа, една од најголемите желби ми е да погалам, па и да пливам со делфин Исто така, да одам на одмор во Австралија, ух ух
Освен таа сите од семејството да ми бидат среќни и здрави и ќиви итн да го постеам лондон и њу јорк и последна и најголема да станам моден дизајнер
Господ да ми ги поживее мојте зш и ако не сум веќе млада,едноставно не можам без нив,не би можела да живеам без нив,они ми се она се што имам. друго посакувам да се променам,од внатре,несакам повеќе да бидам труло и однатре,не сакам едноставно веќе
Да се омажам! Заедно со тоа да бидам и успешна сопруга и мајка... Мојата најголема желба од мала, уште од кога немав дечко. А потоа секако и да се видат некои места по светчево, но добро тоа е споредно, ако се може... пред се љубов, здравје и среќа, не посакувам бидејќи имам во моментов, туку да останат исти. Кариерата е споредна работа за мене, што биде нека биде, да завршам факултет па ќе му ја мислиме.