Да се живи и здрави моите најблиски. Да успеам во животот на професионален план. Да ослабнам. Да се будам покрај него.
Да бидам успешна во моето школување и во кошарката . Да живеам во Лондон . Да ослабам . Да си ги остварам сите мои сништа .
Здрaвје,среќa врaбoтувaње нa струкaтa,нoрмaлен живoт и дaрежлив,рoмaнтичен пaртнер штo ќе ме сaкa мнoгу.. oу дa и пaри не мнoгу нo дoвoлнo зa дa се живее нoрмaлен живoт
Многууууу желби имам.Најпрво да сум здрава а исто и моето семејсто.Да патувамм,да ослабам,да научам еднаш и засекогаш англиски,да сум успешна во училиште а така и на работа.
Најголема желба пред се ми е да станам мамичка. Истотака една од поголемите желби ми е да ми се исполни едно планче што си го планирам оти ми следи еден тежок период и такааа
Da si imam miren I spokoen zivot, ispolnet so ljubov.I najgolema zelba mi e da si imam edna kerkicka.Nisto poveke ne mi treba!
Да успеам во животот и еден ден кога ќе погледнам зад себе да бидам задоволна од тоа што сум постигнала. А воедно и да имам мирен живот, фамилија, добра кариера (т.е да работам тоа што сакам), многу пари, љубов и здравје.