Zelim ti malu vilu na Beverli Hilsu, mini dvosed BMW, malenu viza karticu sa malom sumom od svega par milioncica evra, mali papir sa fakultetskom diplomom, svega litar Don Perinjona, rolex satic i nekoliko brilijantskih narukvica, jer na kraju krajeva, zivot cine male stvari!! SRECAN RODJENDAN i naravno uz sve ovo zelim ti puno ljubavi da zaokruzi tu srecu!!
А бе чичи јас спиев, одвај те разбрав шо ми збориш иначе утре со слаџа викавме за заедно пошто она не е тука
в.биди на семафорите 15 за 8 ке те чека с,биди со чизми,со капа со шал хеланки одоздола зашто мн мн ладно ке биде утре .тета
многу те сакаммамо Баш вака напишана само на латиница, без големи букви, и без празно место меѓу сакам и мамо. Напишана од ќерка ми, а испратена од телефонот на сопругот. Ми развлече насмевка од драчево до волково!
Блесавана моја - секако, првата импресија чекај ја во 05:40 хахаахах. Келнерот ме сликал... сега штотуку ми ја прати сликата по емемес..
Од другарка ми: Јас од гардеробада ќе одам на роденденот..ако сакаш да дојдам да те викнам у 15 за 8..
Мојава последна порака е со смајличи и вака изгледа : + + + + <3 = овАј дечко ми многу чудни математиќи развива...
Medu moj i seceru hoces li da dodes malo kod tetke da provedes ostatak raspusta. Ja bih to bas volela. Ljubim te. Прилично стара порака од тетка ми, од 10 јануари. Обично пораките ги бришам откако ќе ги прочитам, само некои ги оставам.