До сеа зборувавме а заборајв да ти кажам дека имаш најубо газе, ТЕ САКАМ срце и убо да ми спиеш. Од дечкоми
Барањето за активирање на неделниот пакет за разговори кон др мрези не е реализирано поради недоволен кр на сметката.Ве молиме дополнете ја сметката и обидете се повторно. хахахахах
те сакам козооо. од дечкоми а ја му враќам првото се важи второто не и ја те сакам многу најмногу и ми врака - добро те сакам козичко моја и само мојааа,така нелии хаххаа
Хахахаха будалче не знаешеее?? хахаххахггхагхагха ехее од когаа е (споделуваме импресии со другарка ми)
Гласи вака. Од мојата луда Теи444ка: Само да те известам дека ти оставив 2 коцки од чоколадото, а долколку не дојдеш во рок од 1 час, ќе ги изедам и тие. ПоздраФ4е И најверојатно, ги изела. Срам и арам да и е.
Колата ти е во гаража, бензинот при крај а клучевите на маса . Супер си поминав. Си знаеш дека те сакам. Дејан. Од син ми ! кога ќе зафркне нешто полесно е вака. Важно супер си поминал
Тукаааааа сумммммммм!!!!.. Маж ми додека се качува по скали..Финта му е за да му даде време на швалерот ( кој го немам) да избега низ прозор..и верувале или не го прави секој ден после работа ете едно месец дена..Да е за друго ќе заборави веднаш но не и за вакви "бистри" идеи..
Злато јас вечер ке излегувам со другарки, ти убаво помини си, ако ми стане досадно ке те побарам за дечко ми
„Не беше планот да се видиме ко ќе излезиме со стариот клас туку насамо онака сочно да си поуговараме ама ајде друг пат “ од другарка ми
... Девојче, немој да ходаш мојом улицом без да ми ПРУЖИШ еден јак фалсет, колку да знам дека се слушаме и разбираме. Спојлер од школскиот со кој одиме на школо, се успал утрово, иако се утепав од ѕвонење