Последна порака од цимерката : Срце дојди да пиеме кафе, одмори од тоа книгата (иако е во другата соба)
од брат ми: дадо пред да се вратиш дома купи бурек и сок.Немој да забравеш и млеко,пидинг и хопла,нели ке ми правевте денес торта со Нина? Ај земи и чипс молам ти се а јас му враќам : брат јас не сум милионер ама ај купи му на детето
другар ми: Ако си низ чаршија помини од кај Огледалото .. Ќе паднеш на гз ко ќе ги видеш колку се убави тие црните штили
Еј па супер абе убаво си а редиш ти!! ја еве така по дома си читкам едно книже и на фб. по малку.Џинџерќе мила, одам да маанам туш, се слушаме. Од еден другар.
Во библијата во еден разговор Гаврил вели, дека најубавиот ангел е тажниот..ти си мојот ангел и мој најубав Божји дар..илјада бакнежи мила моја.. С
Ве известуваме дека сте го надминале вашиот лимит за ..... денари. T-mobile сектор за кориснички услуги.
Свати дека ти си дел од мене и дека сакам да доаѓаш секаде со мене, без разлика дали е тоа со колеги од работа кога одиме парови или пак негде на кафе.И да сакам, верувам дека ќе дојдеш утре на семејниот ручек и ќе седиш до мене. Од мојот командир
Ноќта блеска на прозорецот твој, а на небесните површини ти праќам бакнеж свој. Нека стигне до тебе во овој час и тивко нека ти шепне-те сакам јас. од дечко ми