Почитувани, доколку сакате да продолжете да ги користите улугите на Вип, едноставно надополнете ја вашата сметка. Инаку, последните 20 пораки ми се од нив
Претплатникот со телефонски број *** кој го баравте на 28/01/2012 во 15:36 е повторно достапен. Последните 4 пораки ми се од ONE
Потцетување ! Јас сум едно пријателче кое одамна го нема чуено твојот глас,а исто така нема ни одамна прочитано твоја смс.Па затоа еве јас пишувам . Спојлер Oд драг пријател,кој не е од мојот град .
Знаеш како настанува бисер? Кога ќе се задржи зрно песок, поради болката која зрното ја создава, му става слој по слој додека не испадне совршенство, всушност преку најолемата болка на школката, излегува нејзиното ремек дело, јас сум песокот во нашиот случај, а ти ми ставаш слој по слој.. С
Ве известуваме дека вашата патна исправа е готова и можете да ја подигнете на 1 кат во МРТ на ден ........од 8:30 до 19:30.
Ако имаш толку за кажување, прати едно писмо ако немаш кредит за порака. Што сакаш да кажеш, да не се мажиш, или пак трудна си. Тоа е нели? Јеее -од колешка
"Ahhh wish you were here ,шта би ти...куклооо ,и те мислам мала " -од најубавиот и најдобриот дечко,маж што сум го запознала во мојот живот.те обожавам,си знаеш,и ти самиот.ме разположи со твоето пораче
в.прости,но јас вечерва нема да можам.им ја препратив пораката на другите.ти благодарам за поканата,ајде во друга прилика од еден другар
в.прости,но јас вечерва нема да можам.им ја препратив пораката на другите.ти благодарам за поканата,ајде во друга прилика-од еден другар
од другар ми: не сме се виделе од кога последен пат пиевме кафе кај тебе, или намини накај мене досадно ми е сам сум по дома или вкл. се на скајп да те видам се заборавивме.
Добро утро, Ејнџел. Како си? Да те известам дека денес не се оди на училиште. Се гледаме утре. -од класната. Порака која ми го разубави денот рано наутро. А воедно и утре нема да се видиме, пак нема да се оди на училиште...