сурфајте цел месец на мобилниот за 150 денари дека сум на сметка па сега тука ме мафтаат на сите страни
Мораме да влезиме во пикокс некогаш. Свашта имат. -влегуваме ако ме чести испраќачот на пораката..нешто од пикокс секако.
Дали имаш ти барем малку, ама барем малку активни неврони во тоа мозокот за да сфатиш колку ми недостигаш? кисс
Не се нервирај те молам,знам дека на моменти е неподнослив ама ајде сега..ела вечер кај мене да си помуабетиме -Другарка ми
Последна шо сум ја добила: Na smetkata vi se dodadeni 500 denari бла бла Последна шо сум ја пратила: I love you.. - до дечко ми...
Па вие уште сте во МКД ? Ви испратив приватен авион пред 4 часа!!! Веќе требаше да сте на ХАВАЈТЕ * Oд другар,на кој му се жалев дека е многу ладно
"еден рефрен за тебе: I know a place where you should go, you belong in my bedroоm, don't be afraid just let me take your clothes off. " другарка ми, типично за неа.
"Некој имал убава вечер, а не се пофалил. Shame on you, cousin. (дојдов, видов, разбрав, ама ај...ќутам!!!)" Spoiler Братучед ми.