Е мило ми е за Mancheser Нај ги мраза и испаднаа Твојо Mancheser Ти легна ле си ја сега ке си легна Приспа ми сее Сакам те душичкооо и биди ми okey
Sega so nedelnata opcija pokraj 500 minuti dobivas + 500 SMS poraki kon cela Vip mreza, validni 7 dena. Aktiviraj za 79 den. so SMS tekst NEDELA na 140100. Vip Дури од неделата Во последно време никој не ми праќа пораки освен операторот, а сега и тој ме заборавил 4 дена ништо не ми испратил Се шалам, одамна не комуницирам преку пораки Изгледа таа мода помина веќе : D. Едно време тоа им беше единствен начин на комуникација на луѓево, напнуваа со пораки наместо да се јавуваат, сега ни тоа не го прават. Нели сите имале ФејЗбук, па немаат потреба од пораки. А јас што немам фејсбук мене никој не треба да ме мисли, така? Абе ајде До душе интересна идеја ми даде темава, сега јас ќе ги напнувам сите со пораки и кога имам и кога немам потреба Колку да им го одвлекувам вниманието од тој ФејЗЖбук барем за момент
Pocituvani, Vasata smetka za 11/2011 iznesuva 842.00 denari. Blablablablbla Vasiot Vip. Ооо.. готова сум. Се чудам како? Мојата сметка никогаш не била толку висока.
Носи ми тетратки,лифчина се вечер на француски оти Дани ке ме убие ако не научам за викендот од другарка ми шо одиме заедно на француски
-Од еден дечко што појма немам како ми го нашол бројот,цела вечер ме напна зашто го одбивав. Не примам често пораки,оваа ми е од пред една недела.
Ај ако сакаш кажи ми го од проф по теорија маило за да и пишам за материјало шо требаше да ни гопрати и за семинарската. Од колешка од факс, на 6ти декември
Од моб. од Оne: Имате 1 пропуштен повик од бројот +389*********, на 07 Дек. во 23-28 часот. Од моб. од T-mobile: Добри вести! 0272****** имаш шанса да играш за денешните 100.000 ден. од Т-mobile!Прати го твоето име на 1400 за извлекувањето! 45 ден,/СМС... Ретко ми стигаат смс..... освен од овој вид.. Не комуницираме со смс...
иако врне нема да се наводенам твојата љубов ќе ми биде чадор ако ме сакаш. (Ти се свиѓа) од дечко ми вчера. Не дека е романтичен, случајно ја нашол книгата со љубовни пораки што му ја дадов за Св. Валентин па му текнало да пиши нешо шо било