"Еј наместо во 10 без 20,во 9 и 20 се чекаме после за на роденден,на ќошо да си " Вчерашната порака од другарка ми испратена во 9 и 5 Да,да авион сум јас Колку мразам кога менуваат планови во последен момент
Толку за денеска ја затвараме програмата, имајте пријатна вечер со БТР.. добра ноќ те обожавам мило, да ми спиеш најубаво. Ова со БТР ме пресмеа. На поракава им претходеа 2 подолги и романтични пораки, па затоа.
Мххх...цитирам: Денес ти си НАЈСРЕЌЕН и можеш да добиеш 55 СОНИ 3Д ТЕЛЕВИЗОР! Кажи ни, "ПОЗНАТА" (кафанска ) пејачка Северина роди: 1=син или 2=ќерка. Прати 1 или 2 на 1477 (5 денари СМС) Божеем божее што уште нема да им текне. Немам попаметна работа ќе пишувам што родила некоја сељачка како мене да ме интересира де.. Сваштаа..
I dont wanna live on this planet anymore! Ми се повраќа од сатени и светкави хулахопки!!!!!! Од другарка ми
„Брат, германски што имасмо?? И ај после пред моју зграду, да ти кажу што беше.“ Циркус, бест френдица.
Тете ќе дојме после. Другарками пиши во име на син и. Господи поможи. Ти и викаш не смее посета, таа ќе дојдела. Значи некој луге се...
Ааа тешко, ама ќе се средам, не се секирај... Ја натерав другарка ми убаво да се спреми, секогаш постои можноста да видиме некој...интересен, низ град