Тикварка ,мама ти кажа ла пред да тргниш ..ти си ги ставила внатре ти ги дала САТВА да купиш ,ајде кажи уште нешто . . Вип - I MISS YOU TO DARLING
Добри вести! 07******* имаш шанса да играш за денешните 100.000 ден. од T-Mobile! Прати го твоето име на 1400 за извлекувањето! 45ден./SMS From: T-Mobile
од една другарка. Не праќам пораки многу п аи не ми преќат ѕвонам почесто, оваа порека е од 3ти Декември.
Ви благодаримеза уплатата на ***денари,регистрирана на 06-Дек-11.Имате 5360 Твој Клуб поени и можете да изберете подарок од нашиот Каталог на подароци. Фром: Т-Мобиле
На рачуну имате мање од 15 динара. уколико нисте у могучности да допуните рачун, искористите СОС кредит. Пошаљите СМС са текстом СОС на 1717 Теленор А вака од другарка ми: Шта је сад? Драго ми је да је тачно то што си му ти радила, а не због кеца-вчера вечер.
Ви благодариме за уплатата на вашата сметка во износ од .......имате 2095 поени Е така, редовно плаќам сметки и со смс сум скарана
Pocituvan korisniku, Vip 2 tarifata ke bide aktivna vo slednite 30 dena.Uzivaj vo dolgite razgovori so Vip А ти па колку се радуваш дека ти стигнала порака а стигнуваат овие глупавиве
в.како си?те нема да ми пишеш,шо ке се пофалиш,ке дојдеш ли за нова година?да не си ми лута нешто?те сакам маленко гушка... од една другарка
-ја добивме пораката со *1 другарка.Дојди кај Ј.Сандаски.Викни ги *2 другарка и *3 другарка од една другарка џД Се надевам ме разбравте
Остави го пак без ништо, инаку гирото беше како во Грција она што го јадевме за 1,80 евро, никакво со кромид, **** е отруен, а јас и *** пиеме Амстел. Од дечко ми (преведено од Гевгелиски )
Дали си за во кафана вечерва? Вчера ми е добиена пораката, денес слабо нешто.. повеќе муабет правам, ме мрзи мене пораки да пишувам.