на 15 или 22....................................................................................................................
Душо моја јас си легнувам , маче мое те сакам како највредниот камен на светот .Свид дримс , те сакам многу навистина од срцево мое кој се труди да ми биде романтичен
Не бе озбилно.. Иначе јас акам по улици, нема што да правам, бегам од проблеми. Ќе ти кажам после. xD
Денес е Ваш ден! Среќен роденден! Вип Ви подарува бесплатни пораки во мрежата на Вип во текот на целиот ден. Повеќе за Вас,Вип. на мајка ми роденден и беше вчера па ме разбуди поракава од сабајле
Од 1 Мај повеќе интернет! За безгрижно сурфање по супер цена ти препорачуваме Mobile Surf Start паќет со 300 МВ интернет за 199 ден. Активирај на ..........бла бла бла! -Т...Mobile Spoiler Само ме инересира дали е вистина?
Леле ме пресмеа, вчера мојов истово ми го кажа на телефон, откако јас го молев, пошто го кажува исто како Голум! Мојата последна порака е: `Ве известуваме дека доколку не одговорите на повиците ќе пристапиме кон драстични мерки!! Абе ќе те изгризам, зашто не ми се јавуваш? Многу те сакам!`
Од него- Срценце богатството е во радоста,а радоста си ти душиче оти секој миг со тебе е исполнет, а без тебе е празно.Та Сакам Најбескрајно