Ако си станата симни се доле ќе ставам чај. Ама нечешлана да дојдеш да пукам сеири. Пред малце, од братучед ми.
Ве известуваме дека сте го надминале вашиот Лимит за 12,91 денари.Т-мобиле Сектор за кориснички услуги. Фала многу.
од t-mobile хахаххаах сега ми стигна пред 1 минута за сметката колку ми е аххаха а најсмешно е ми стигна додека ја читав оваа тема
Да те откачам?Зар мислиш дека ако не сакав нешто ке навлезев до олку? Се колнам дека не сакав. Уживај ја н0ќта и чао. ЕвеТи и <3 .... Oд Д
Zdr dragana kako si jas sum zumreta ne me zaboravaj vo zivotot ti posakuvam sreka ХАХАХА ова ми стигна пред едно пола саат, абе се изнасмеав коа ја прочитав поракава
Стасавме титни ми кога ќе си будна да ти ѕвонам, не сакам да те разбудам. Јас сум со Т. и со М... Ајдее скопјаништава се нестрпливи хихих Од братучетка ми
НАЈЕВТИНИ СМС ПОРАКИ кон сите мрежи во Македонија. Активирајте смс пакет и добијте 200 СМС пораки цел месец со претплата од само 99 денари. Пратете СМС на бројо 181 со текст СМС ПАКЕТ СТАРТ. Пакетот не важи во роаминг.
добродојдовте во .... , за време на претојот Вип ви предлага да ги користите услугите од...оператор ....