Мало, како си? На брзина ти пишувам, само да ти кажам да не ти паѓа на памет глупост како таа дека сум те заборавил. Ни на минута, така да си знаеш. Едвај чекам да те видам. Ајде, за скоро ке биде
I know my baby, i Like see the 'heart's door , i might i do everything as possible... Now i say Just sweet Deams , coz I have too work , Love u ! Love you... Од:Д
Ааа фала,фала,сепак не си ме заборавила Иначе дојди некој ден да се видиме,те немам 2 недели видено Те чекам утре Од другарка ми.
Почитуван/а ..... , примени сте како Редовен студент на Бизнис и логистика- стручни студии, ФМН. Уписите се на 30,08 и 31,08. Успешно студирање! Од Универзитет Гоце Делчев
„Леле Батерфлај, не си забравила. Баш си мислеше сабајле, викам Батерфлај е забравила на мојо роденден, ама не било такој.. Многу се израдува и фала ти многу на честитката. Не се секирај ќе дојде времето и ти да напунеш __. Иначе ја немаше кредит па затој ти пиша од кај бато.“ (Пропратена со смајлиевци.) -Од една другарка/познаничка.
"Ве известуваме дека состојбата на Вашата сметка на 29.08.2012 е 962.16 ден. без ДДВ (износот не вклучува роаминг, месечни надоместоци или попусти)." оф леле мајко
Ај ела, сама сам, че праим пуканки и филмо шо ти кажувах че гледаме цункии Ааа, и донеси ташнатаа... Од другарка, инаку за Индијана Џонс филмот се однесува
оди и купи каивче и ова го изеде,а потоа оди да спиеш цел нок не си спиена,а потоа кога ќе завршам че те разбудам и отвори го дуканот........
Мила, шо прајш? Лабелото мое нивеа кај тебе е ? мила моја, те сакам - од другарка ми, вчера вечер во 03 часот -.-