е........... од фб -кодот за да го уклучам фбто и пред таа ми е ♥ - бројот првпат го гледам во живототов...
Активирани се 500 бесплатни минути кон цела Вип мрежа со валидност во наредните 7 дена. За проверка испрати порака СТАТУС на 140100. Вип
Незнам од кој ми е пораката, праќачот не се подпишал а пораката гласи: Да+не+ќе+доаѓаш+во+ .... (името на градот) сум се изнасмеала слатко за +
затвори го дуќанот земи такси собериме од работа одиме на пица-тоа е мажот ми,а што е најважно рековме дека мрсна храна никако нема веза баш беше супер пицата
Трагична порака : Сонце ако се женам,немој да мислиш дека ке те заборам инаку ќе се прајш пишман шо нејкиш да се мажиш ти.. се слушаме муцка... Spoiler а шо бараш да се жениш сега матуф еден од штотуку бивши дечко
нека луда моторола, не могу да је контролишем, зове сама Ништа не радим, код куче сам, неко облачно време и тако... недостају ми твоја слатка уста...
Од мажето : Срцкоооо,ќе може после работа да направиш од тие твоите кифлички што се лепат за рака и за уста? хехехех и сега кифли ке правам после работа