Значи хаос порака, уште се смеам и сфатив дека не е наменета за мене изгледа го згрешиле бројот. Од непознат број ми стигна, од нет страна нешто веб смс ама ниту го имам бројот ниту ми се чини дека е наменета за мене. Пораката гласи: Ај бе не ме замарај веќе, јас се правам да не се лутиш и синоќа порано си отидов да не збориш и џабе, со женси не стојам да не се буниш.. Ти викам здраво ти ништо, ти пишам пак ништо крај не се замарам веќе ни јас., така чао Очигледно се работи за некои осмооделенци според муабетов, ах деца деца пазете да не го грешите бројот коа пишувате пораки од нет страници
мејли...имате 3 говорни пораки...си реков колку фино дај да видам кој сега ќе ме изненади...кога слушам ...мам и тато.....
Ваква е мојата последна примена порака во телефонот: Ај јави ми се да ти кажам нешто.... Ова само дугарка ми го може....
дечко ми: лесна ноќ сонце ангелчињата нека ми те чуваат додека не сум со тебе те сакам душичке моја мила
Поракава ме збрка ептен ја читав неколку пати и на крајот си викам а бре дете дете, ....делиме исто мислење пораката : Ако изневери, не се пофали, но се покае, исто како да не било. ? Лека ноќ,убаво сонувај ...Кенди ме стави во мислење да си знаеш
Вип Топ тарифата е активирана.Цени со ДДВ кон сите мрежи во следните 30 дена: 2.5 ден/мин и 2.5 ден/СМС (воспоставување на повик 3.5 ден)Вип. Вииииппппппп
Годинава добивам мн смс пораки. Живеам во странство и поефтино ни е со дечко ми со смс. Последната гласи: -Еј злато мое, ништо еве по дома се досадувам и мислам на тебе злато! Премногу те мислам убавице и едвај те чекам. се слушаме вечер.
Од дечко ми, пред саат време: Дојдов кај колегата на кафе ама испадна дека жена му правела вечера. Добро е јас "направив" колачи, хахаха. Само ти фалиш Ќе се чуеме после сонце. те сакам
Немам доволно кредит, те молам побарај ме Кај мене најчесто вакви стасуваат Имам тенџерче со пари јас, си дотурам