Надополни ја твојата сметка за да продолжиш да зборуваш за 2,9 ден минута и 2,9 ден воспоставување на повик во наредните 30 дена. Твојот Вип
Од другар кој напнато ме чекаше некои 20-30 мин. -Пред сцената сме малце по лево. ДОЈДИ ОДМА!!!! хахахаххахха xD
Супер припејд изненадување! Spoiler И тука го имаш моментот дека нели што гратис ќе добиеш Активирај неделен пакет и добиј 60 МИНУТИ Spoiler со капс лок го напишале, чиниш цела година можеш да зборуваш кон сите национални мрежи за само 79 денари. Активирај со повик на 1414 или прати СМС со текст: 60 СТАРТ на бројот 181. ОНЕ, секаде заедно! Да ви се плукнам, во последно време мрежава ви се губи како невиност на екскурзија! Штета што не можам да пратам повратна порака.
vip- Сакаш да праќаш СМС пораки за 1 денар кон сите национални мрежи и тоа цела недела? .... исто како дечко да ми е само од вип имам пораки
Nemas dovolno kredit. Odgovori na ovaa poraka so tekst SOS i 30 den ke bidat dodadeni na tvojata smetka. 35 den ke bidat odzemeni od slednoto nadopolnuvanje Ете така. Не додадов 30 ден Утре ќе си ставам кредит