Tvojot vip ( ako taa ne se vazi ) sestra mi: ne zabravaj da kupis nutella ce praem palacinke za vecera Spoiler neznam kako pomislila deka ce zaboravam
Од другарка: Задутре правам една година со дечкото И јас со цел памет наместо со среќа и враќам „наздравје“
Бабе уште 20 минути да си одам од работа, да се истуширам, и кај тебе сум ( Се ова на Германски ) - Дечко ми
Здраво! Ти истече периодот за користење на Џабест минутите. Отсега, разговорите кон сите Џабестери ќе ти се наплатуваат по цена од 2,9 ден/мин. За да добиес нови 1.000 Џабест минути треба да дополниш најмалку 100 денари. xD
Oд пријател: (original) Spoiler Hehe kogo sum imal uste na telefon aj pogodi =)) eden flower za tebe za gut morning
Вип подарок за тебе : Денес учествуваш бесплатно во извлекувањето за 10.00 ден! Како да ги заработиш? прати ДА на бројот 1466 (0 ден/ СМС) абе седи молим ти се
Незнам злато, ама знаеш на крај пак ќе неможе ништо да биде разбираш? Братучеди сме, не смееме..а те сакам. И секогаш ќе те сакам...
не дозволи да проведем сам још једну ноч или доџи или зови хитну у помоч, не дозволи да проведем сам још један дан ја без тебе ни на копну нисам сигуран од дечко ми